Smukke diamantringe

Armbånd med hvide diamanter

Pris
Produkt
 1. Armbånd
Stentype
 1. Diamant
Farve
 1. Hvid
Form
 1. Rund
Smykkemærker
 1. Aagaard
 1. Aagaard diamant armbånd i sølv med og 1 brillantslebne hvide diamanter.
  Vejl. pris 245,-
  CHANTI pris 235,-
 2. Aagaard armbånd i forgyldt sølv med og 1 brillantslebne hvide diamanter.
  Vejl. pris 295,-
  CHANTI pris 280,-

Armbånd med hvide diamanter fås i mange flotte design og materialer, og vi har mange pæne diamant armbånd til kvinder og piger. Et armbånd med hvid diamant vil fuldende ethvert look. Vi har blandt armbånd fra Aagaard i et knyttet design med en smuk hvid diamant og et armbånd fra Månesten i sølv eller forgyldt sølv med diamanter. Bliv aftenens midtpunkt med et elegant armbånd med hvide diamanter.

Hvidt diamant armbånd

Et hvidt diamant armbånd til kvinder er populære smykker her på siden. Et tennisarmbånd med hvide diamanter er et smukt armbånd, som passer perfekt til sommerens kjoler og solbrune hud. Find det armbånd med hvide diamanter som passer til dig, og få det leveret til din dør indenfor 2-3 hverdage.

Brillant armbånd

Brillant armbånd - Køb flotte armbånd med brillanter her. Vi har mange stilfulde brillant armbånd med yderst smukke og moderne udtryk. Et armbånd med brillanter vil klæde alle kvinder og gøre dig mere attraktiv. Forkæl dig selv eller en bekendt med et eksklusivt brillant armbånd. Bestiller du et armbånd med brillanter hos CHANTI, kan du spare mange penge og tilmed få det leveret til døren. Det er nemt og ligetil.