Ring med perle

 1. sød perle ring i sølv med blank overflade og 1 glatte hvide ferskvandsperler og 6 facetslebne hvide zirkoner.
  Vejl. pris 315,-
  CHANTI pris 270,-
 2. flot perle ring i sølv med mat overflade og 1 runde hvide ferskvandsperler.
  Vejl. pris 340,-
  CHANTI pris 255,-
 3. perle ring i 9 karat guld med blank overflade og 13 facetslebne hvide zirkoner og 1 glatte hvide ferskvandsperler.
  Vejl. pris 1610,-
  CHANTI pris 1400,-
 4. ring med perle i sølv med blank overflade og 1 cabochonslebne hvide ferskvandsperler.
  Vejl. pris 490,-
  CHANTI pris 250,-
 5. SALE Smuk blomster perle ring i sølv
  smuk blomster perle ring i sølv med blank overflade og 1 facetslebne hvide ferskvandsperler.
  Vejl. pris 375,-
  CHANTI pris 200,-
 6. sød blomster hvid perle ring i rhodineret sølv med forgyldt sølv med blank overflade og 1 runde hvide ferskvandsperler.
  Vejl. pris 380,-
  CHANTI pris 290,-
 7. sød struktureret sølv ring i sølv med blank overflade og 1 wesselton/VS hvide perler.
  Vejl. pris 265,-
  CHANTI pris 230,-
 8. SALE Smuk blomster hvid perle ring i sølv
  smuk blomster hvid perle ring i sølv med blank overflade og 1 cabochonslebne hvide ferskvandsperler.
  Vejl. pris 320,-
  CHANTI pris 275,-
 9. SALE Ring i rhodineret sølv
  ring i rhodineret sølv med blank overflade og 15 facetslebne hvide zirkoner og 1 runde hvide perler.
  Vejl. pris 387,-
  CHANTI pris 100,-
 10. sød rund perle ring i sølv med blank overflade og facetsleben hvid zirkon og 1 glatte hvide perler.
  Vejl. pris 305,-
  CHANTI pris 265,-
 11. smuk rund perle ring i rhodineret sølv med blank overflade og 1 runde hvide perler og 20 facetslebne hvide zirkoner.
  Vejl. pris 405,-
  CHANTI pris 350,-
 12. Pæn perle ring i rhodineret sølv med blank overflade og 1 runde hvide perler og 8 facetslebne hvide zirkoner.
  Vejl. pris 275,-
  CHANTI pris 237,-
 13. SALE Elegant smuk perleringe i 9 karat guld
  elegant smuk perleringe i 9 karat guld med blank overflade og 1 glatte hvide ferskvandsperler.
  Vejl. pris 1950,-
  CHANTI pris 1100,-

Hvad komplimenterer ens tøj bedst, når man går efter det stilrene og smukke look? Perler og nærmere bestemt en ring med perle kunne være et rigtigt godt bud. Ringe med perler er gået hen og blevet en integreret del af mange kvinders smykkeskrin, som et smykke man altid kan ty til. Så hvis du ikke ejer en perlering, så er tiden til det nu. Her på siden finder du et kæmpe sortiment af perleringe, så du kan finde lige præcis den fingerring med perle, som du altid har drømt om.

Ring med perle til kvinder

Ring med perle i mange design - Vi har en ring med perle, som vil passe lige præcis din stil. Alle vores perleringe er elegante og stilfulde. De vil helt sikkert passe godt til dig som kvinde. Bestiller du en ring med perle hos CHANTI, kan du spare penge og gøre en god handel. Du kan typisk spare op til 70 % i forhold til butikspriserne. Køb en billig ring med perle i guld eller sølv til grossist priser og spar mange penge. Det er nemt og ligetil. Du kan også gennemse hele vores sortiment af ringe, og blive inspireret af de mange flotte designs.

Perleringe

Du kan finde en flot perlering her på siden, og forkæle dig selv med en smuk perlering. Vi har mange perle ringe i vores smykke udvalg. Bestiller du en perlering, vil du få den sendt til døren indenfor kort tid, og du kan lave en god besparelse. Her på siden finder du alle vores perleringe i sølv eller guld i blandt andet klassiske udformninger i flere forskellige størrelser. Perleringe kan være meget enkle og stilrene i deres udtryk, og de kan derfor nemt sammensættes eller blive suppleret af andre former for ringe.

Perleringe med ferskvandsperle

Perleringe er lavet af smukke ferskvandsperler, og her på siden kan du finde en flot guldring med perle til dig selv eller din veninde. Perleringe med ferskvandsperle går aldrig af mode, og de vil passe til alle lejligheder, da det er meget klassiske og enkle smykker. Gennemse vores store udvalg af ring med perle hos CHANTI i dag, og du kan spare op til 70 %, hvis du bestiller en perleringe hos os.

Ring med hvid perle

Ring med hvid perle - Køb en pæn perlering her. CHANTI har et bredt sortiment af ringe med perler i mange materialer og design. Gennemser du hele vores udvalg af ringe, kan du med garanti finde det, du søger. En ring med hvid perle vil være et godt valg, som du vil få stor nytte af. Den kan bæres overalt og matcher alle typer tøj. Bestil altid dine smykker og ringe hos CHANTI og få glæde af vores fordelagtige priser og gode service, når du køber smykker og en ring med hvid perle.

Ring med grå perle

Ring med grå perle - Find en flot perlering her. Vi har mange flotte fingerringe med perler, og vores grå ringe med perler vil helt sikkert være et godt valg. Alle kvinder vil blive glade for en ring med grå perle, og den vil give dig et mere stiligt og yndefuldt udtryk. Se alle vores ringe med perler igennem og find en perlering med grå perler, der falder i din smag.