Smukke diamantringe

Granat ring

 1. smal multifarvet ring i 9 karat guld med blank overflade og 1 facetslebne røde granater og 1 facetslebne blå topaser og 1 facetslebne gule citriner og 1 facetslebne grønne peridoter og 1 facetslebne lilla ametyster.
  Vejl. pris 1900,-
  CHANTI pris 1250,-
 2. smuk granat guld ring i 14 karat guld med rhodium med blank overflade og 3 facetslebne granater og 4 single cut diamanter
  Vejl. pris 4020,-
  CHANTI pris 3170,-
 3. flot oval rød granat ring i 9 karat guld med blank overflade og 1 facetslebne røde granater på ialt 0,27.
  Vejl. pris 1250,-
  CHANTI pris 1000,-

Bestil en smuk granat ring her i vores store smykke udvalg. Vi har fingerringe for enhver smag. Bestiller du en granat ring, kan du lave en god besparelse, og du vil ydermere få den sendt til døren indenfor få dage. Her på siden finder du alle vores granat ringe i sølv og guld. Du finder ringe i en lang række design, størrelser og materialer, og husk du kan bruge nedenstående filtre til at finde dine favoritter hurtigt.

Guldring med granat

Find en flot guldring med granat hos CHANTI i vores brede og varierede sortiment af guldringe i en lang række former og med forskellige stentyper. Alle vil kunne finde en passende guldring med granat på Chanti.dk, og de kan tilmed købes til fornuftige priser. En guldring med granat har et unikt udtryk og kan med ét styrke din personlige stil.

Ring med granat

Ring med granat - Se alle vores granat ringe her. Vi har samlet hele vores sortiment af ringe med granat her på siden. En ring med granat vil klæde alle kvinder og give en helt særlig varme. Granat stenen har et flot udtryk, som passer til de fleste, og kombinerer du det med en ring, har du et moderne smykke, som kan bæres i næsten alle sammenhænge. Find en smuk ring med granat her på siden og glæd dig selv eller en nær bekendt, for hvem vil ikke blive glad for at modtage en ring med granat sten.