Materialer
 1. Guld
 1. Sølv
 1. 8 karat guld
Farve
 1. Multifarvet
 1. Vejl. pris 2230,-
  CHANTI pris 2075,-
  EXTRA 10% 1870,-
 2. SALE
  Vejl. pris 320,-
  CHANTI pris 295,-
  EXTRA 80% 60,-
 3. multifarvet ring i sølv
  Vejl. pris 490,-
  CHANTI pris 330,-
 4. SALE
  Vejl. pris 320,-
  CHANTI pris 295,-
  EXTRA 80% 60,-
 5. SALE
  multifarvet ring i sølv
  Vejl. pris 410,-
  CHANTI pris 310,-
  EXTRA 60% 125,-

Bestil en smuk granat ring her i vores store smykke udvalg. Vi har fingerringe for enhver smag. Bestiller du en granat ring, kan du lave en god besparelse, og du vil ydermere få den sendt til døren indenfor få dage. Her på siden finder du alle vores granat ringe i sølv og guld. Du finder ringe i en lang række design, størrelser og materialer, og husk du kan bruge nedenstående filtre til at finde dine favoritter hurtigt. Du kan finde mange andre granat smykker og smykker med sten på Chanti.dk, så kig igennem hele udvalget, og lad dig inspirere af de mange smukke smykker i forskellige farver og former.

Guldring med granat

Find en flot guldring med granat hos CHANTI i vores brede og varierede sortiment af guldringe i en lang række former og med forskellige stentyper. Alle vil kunne finde en passende guldring med granat på Chanti.dk, og de kan tilmed købes til fornuftige priser. En guldring med granat har et unikt udtryk, og kan med ét styrke din personlige stil.

Ring med granat

Ring med granat - Se alle vores granat ringe her. Vi har samlet hele vores sortiment af ringe med granat her på siden. En ring med granat vil klæde alle kvinder og give en helt særlig varme. Granat stenen har et flot udtryk, som passer til de fleste, og kombinerer du det med en ring, har du et moderne smykke, som kan bæres i næsten alle sammenhænge. Find en smuk ring med granat her på siden, og glæd dig selv eller en nær bekendt, for hvem vil ikke blive glad for at modtage en ring med granat sten?

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier