Hvidguld armbånd

Pris
Form
 1. Rund
 1. BNH cordelarmbånd i 14 karat hvidguld med blank overflade.
  Vejl. pris 5200,-
  CHANTI pris 4680,-
 2. armbånd i 14 karat hvidguld med blank overflade 12 brillantslebne diamanter på ialt 0,26 Wesselton/SI.
  Vejl. pris 16850,-
  CHANTI pris 14650,-
 3. massiv BNH armring i 14 karat hvidguld med blank overflade.
  Vejl. pris 16060,-
  CHANTI pris 14460,-
 4. massiv BNH armring i 14 karat hvidguld med blank overflade.
  Vejl. pris 11360,-
  CHANTI pris 10230,-
 5. massiv BNH armring i 14 karat hvidguld med blank overflade.
  Vejl. pris 7500,-
  CHANTI pris 6750,-
 6. massiv BNH armring i 14 karat hvidguld med blank overflade.
  Vejl. pris 6010,-
  CHANTI pris 5400,-
 7. BNH cordelarmbånd i 14 karat hvidguld med blank overflade.
  Vejl. pris 5770,-
  CHANTI pris 5200,-
 8. massiv BNH armring i 14 karat hvidguld med blank overflade.
  Vejl. pris 4800,-
  CHANTI pris 4320,-

Hvidguld armbånd til kvinder og mænd er stilfulde armbånd. Et af vores hvidguld armbånd vil klæde enhver og give dig et mere stilfuldt udtryk. Hvidguld er med til at skabe fantastiske smykker, og det gælder ligeledes vores armbånd. Så ønsker du et trendy armbånd, vil vores hvidguld armbånd være det helt rigtige valg. Det kan bæres overalt og til alle typer tøj. Det vil hurtigt blive dit foretrukne armbånd, og de går aldrig af mode. CHANTI har et stort og varieret sortiment med varianter for enhver smag. Har du lyst til at se hele udvalget af armbånd, har du mulighed for det her. På den side vil du finde modeller i alle tænkelige materialer, design og former. Er du meget til det smukke og stilfulde armbånd, vil disse varianter i hvidguld være et oplagt valg.

Armbånd hvidguld

Armbånd hvidguld er den perfekte morgengave, julegave eller fødselsdagsgave til kvinden, der rigtig skal forkæles. Vi leverer alle armbånd hvidguld med diamantcertifikat, og kvaliteten er helt i top. Det gælder selvfølgelig hele vores sortiment af armbånd. Spar mange penge på armbånd hvidguld med brillant ved at handle hos CHANTI.

Armbånd i 8 karat hvidguld

Hvidguld armbånd 8 karat er pæne og passer til alle kvinder. Vi har hvidgulds armbånd i mange forskellige design og former, ligesom de findes i 8 og 14 karat. Her på siden kan du købe billige og smukke hvidguld armbånd 8 karat til yderst fordelagtige priser. Du kan typisk spare mellem 25 - 70 % på vores armbånd. Gennemse vores udvalg af hvidguld armbånd 8 karat og udvælg din favorit, så leverer vi det hurtigt.

14 karat hvidguld armbånd

14 karat hvidguld armbånd er pæne og elegante. Der er noget specielt ved smykker og hvidguld. Det gør bæreren stilfuld og passer til næsten alt. Så søger du nye smykker, vil vores 14 karat hvidguld armbånd være et godt valg. Vi har mange smykker i 14 karat hvidguld, og vores armbånd er yderst moderne. Vi har armbånd i et væld af design, materialer og former, så alle kan finde det, de søger. Se alle vores armbånd igennem og find den model, der matcher din personlige stil. Bestiller du 14 karat hvidguld armbånd hos os, vil du få det tilsendt lige til døren.