Fotorammer dåbsgave

 1. Vejl. pris 395,-
  CHANTI pris 395,-
 2. Dåbsgaver: 17,5 cm Mumi fotoramme i fortinnet model: 270-76807
 3. Dåbsgaver: 18 cm fotoramme i tin model: E1268
  Vejl. pris 675,-
  CHANTI pris 675,-
 4. Dåbsgaver: 18 cm prinsesse fotoramme i tin model: E1267
  Vejl. pris 675,-
  CHANTI pris 675,-
 5. Dåbsgaver: 18 cm fotoramme i tin model: E1264
  Vejl. pris 675,-
  CHANTI pris 675,-
 6. Dåbsgaver: 18 cm bamse fotoramme i tin model: E1263
  Vejl. pris 675,-
  CHANTI pris 675,-
 7. Dåbsgaver: 18 cm fotoramme i tin model: E1241
  Vejl. pris 675,-
  CHANTI pris 675,-
 8. Dåbsgaver: 17,5 cm Mumi fotoramme i fortinnet model: 270-76808

Her på siden kan se vores udvalg af fotorammer dåbsgave til børn, der foreviger minderne. Hos CHANTI finder du et bredt sortiment af dåbsgaver, og blandt disse har du gode muligheder for at købe billige fotorammer, hvor du typisk kan spare mange penge, hvis du bestiller fotorammer dåbsgave hos os. I vores udvalg har vi fotorammer i mange materialer lige fra sølv til fortinnet. En fotoramme er en perfekt mulighed for at forevige minderne og have billeder af dine nærmeste, så køb billige fotorammer dåbsgaver her og gør et godt køb. Bestiller du en billig fotoramme, vil du få den leveret hurtigt i en flot gaveæske.

Hvorfor give en fotoramme i dåbsgave?

En fotoramme er en personlig og mindeværdig gave, som kan fyldes med søde billeder. Det er det perfekte minde om dåbsdagen. Hos CHANTI finder du flotte fotorammer i forskellige former med forskellige søde motiver.

Hvilken gravering til fotoramme?

CHANTI har et bredt udvalg af flotte fotorammer, og flere af dem kan laves med gravering, så gaven bliver ekstra personlig. Typisk graveres barnets navn og eventuelt fødselsdato på rammen, og flere vælger også at få graveret barnets vægt, længde og tidspunkt for fødslen, men man kan selvfølgelig helt selv vælge, hvad der skal stå.

Hvad er forskellen på en fotoramme og et fotoalbum?

En fotoramme er en ramme, der kan indeholde ét billede. Find flotte fotorammer med gravering, til at give i dåbsgave lige her på chanti.dk. Et fotoalbum er derimod en form for bog, man kan fyldes med billeder. CHANTI har et bredt udvalg af flotte fotoalbum, der også kan laves med gravering, man kan give i dåbsgave.
Fotorammer i sølv

Fotorammer i sølv til piger og drenge kan du finde her. De fleste af vores fotorammer vil sagtens kunne passe til begge køn, så hvis du er i tvivl om kønnet eller designet på fotorammen, så kan du snildt vælge din favorit. CHANTI har et bredt udvalg af moderne fotorammer i sølv og andre materialer, hvor du kan placere dine favoritbilleder af barnet. Alle vores fotorammer i sølv har pæne design og vil passe ind i alle rum da de har et klassisk og afdæmpet design. Find en fotoramme med det samme og modtag den i en pæn æske. En fotoramme er en god dåbsgave, da den kan bruges mange år fremover, men leder du efter andre typer af dåbsgaver, kan du også se igennem CHANTIs udvalg af dåbsgaver.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier