Perlemor vedhæng

 1. flot kors vedhæng i sølv med blank overflade og 6 facetslebne hvide zirkoner og 5 cabochonslebne lyserøde perlemorsstykker.

  passer til sølvkæder med bredde:
  slange max: 1,8 mm
  venezia max: 1,8 mm
  Vejl. pris 600,-
  CHANTI pris 450,-
 2. dråbe halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i forgyldt sølv med blank overflade og 1 facetslebne hvid perlemorsstykker.
  Vejl. pris 215,-
  CHANTI pris 192,-
 3. perlemor vedhæng i sølv med blank overflade og 1 cabochonslebne hvide perlemorsstykker.

  passer til sølvkæder med bredde:
  slange max: 1,8 mm
  venezia max: 1,8 mm
  Vejl. pris 200,-
  CHANTI pris 165,-
 4. SALE Støvring Design kort Halskæde med vedhæng i 8 karat guld hvid perlemor
  Støvring Design kort Halskæde med vedhæng i 8 karat guld med og 1 facetslebne hvide perlemor.
  Vejl. pris 1975,-
  CHANTI pris 1320,-
 5. Støvring Design kort Halskæde med vedhæng i 8 karat guld med og 1 facetslebne hvide perlemor1 hvide.
  Vejl. pris 1275,-
  CHANTI pris 1265,-

Perlemor vedhæng i guld eller sølv er til den modebevidste og klassiske kvinde. Du kan finde et stort udvalg af perlemor vedhæng til kvinder hos CHANTI, hvor du selv kan kombinere dit perlemor vedhæng med din yndlingshalskæde i sølv eller guld. Bestil i dag, og du vil få dit perlemor vedhæng leveret i en smuk æske i din postkasse indenfor 2-3 hverdage. Du kan også gå på opdagelse i vores udvalg af smykker med andre stentyper, for at finde en lille lækker forkælelse til dig selv, din kæreste eller veninde. 

Vedhæng med perlemor

Vedhæng med perlemor er søde og passer godt til enhver halskæde eller armbånd. Smykker med perlemor fås i mange størrelser og varianter, og udvalget er stort. Vores vedhæng med perlemor vil du oftest  kunne finde i rund, oval eller hjerte form i samspil med zirkoner, så man opnår et spændende sammenspil mellem de to materialer. CHANTI sælger vedhæng med perlemor i høj kvalitet til billige priser, så klik ind i dag og find dit favorit vedhæng med perlemor.

Perlemorsvedhæng

Perlemorsvedhæng kan løfte alle halskæder og straks gøre dem mere feminine. Der er ingen tvivl om, at vedhænget har en stor betydning for halskædens udtryk, og et flot vedhæng i perlemor kan gøre en stor forskel for halskæden og være med til at gøre den pænere. Vi har også mange andre vedhæng at tilbyde, så er du ikke til perlemorsvedhæng, kan du helt sikkert finde andre smarte vedhæng på Chanti.dk.