Perlemor vedhæng

Farve
 1. Hvid
 1. Pink
Form
 1. Rund
 1. Dråbe
 1. Livets træ
 1. Kors
Smykkemærker
 1. Støvring Design
 1. Vejl. pris 620,-
  CHANTI pris 465,-

Perlemor vedhæng i guld eller sølv er til den modebevidste og klassiske kvinde. Du kan finde et stort udvalg af perlemor vedhæng til kvinder hos CHANTI, hvor du selv kan kombinere dit perlemor vedhæng med din yndlingshalskæde i sølv eller guld. Bestil i dag, og du vil få dit perlemor vedhæng leveret i en smuk æske i din postkasse indenfor 2-3 hverdage. Du kan også gå på opdagelse i vores udvalg af smykker med andre stentyper, for at finde en lille lækker forkælelse til dig selv, din kæreste eller veninde. 

Vedhæng med perlemor

Vedhæng med perlemor er søde og passer godt til enhver halskæde eller armbånd. Smykker med perlemor fås i mange størrelser og varianter, og udvalget er stort. Vores vedhæng med perlemor vil du oftest  kunne finde i rund, oval eller hjerte form i samspil med zirkoner, så man opnår et spændende sammenspil mellem de to materialer. CHANTI sælger vedhæng med perlemor i høj kvalitet til billige priser, så klik ind i dag og find dit favorit vedhæng med perlemor.

Perlemorsvedhæng

Perlemorsvedhæng kan løfte alle halskæder og straks gøre dem mere feminine. Der er ingen tvivl om, at vedhænget har en stor betydning for halskædens udtryk, og et flot vedhæng i perlemor kan gøre en stor forskel for halskæden og være med til at gøre den pænere. Vi har også mange andre vedhæng at tilbyde, så er du ikke til perlemorsvedhæng, kan du helt sikkert finde andre smarte vedhæng på Chanti.dk.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier