Min første tand æske

Form
 1. Dyr
 1. Bamse
 1. Elefant
 1. Rund
 1. Hest
 1. Skildpadde
 1. Stjerne
 1. Oval
Smykkemærker
 1. Nordahl
 1. SALE
  Dåbsgaver: skildpadde første tand-hårlok i fortinnet model: 154-73126
  Vejl. pris 295,-
  CHANTI pris 295,-
  EXTRA 40% 180,-
 2. Vejl. pris 295,-
  CHANTI pris 150,-
 3. SALE
  Dåbsgaver: slot første tand-hårlok i forkromet model: 154-83139
  Vejl. pris 325,-
  CHANTI pris 325,-
  EXTRA 40% 195,-
 4. Dåbsgaver: første hårlok i fortinnet model: 154-75150
  Vejl. pris 150,-
  CHANTI pris 95,-
 5. Dåbsgaver: første tand-hårlok i fortinnet model: 270-76303
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 350,-
 6. Dåbsgaver: bamse barnedåbsgave i sølvplet model: 154-85030
  Vejl. pris 200,-
  CHANTI pris 200,-
 7. Dåbsgaver: første tand i fortinnet model: 154-75141
  Vejl. pris 150,-
  CHANTI pris 150,-

I vores store udvalg af min første tand æske kan du finde søde æsker i sølv eller fortinnet til piger og drenge. Min første tand æske i sølv er en perfekt dåbsgave til børn, piger som drenge, da forældrene vil sætte stor pris på en fin min første tand æske at gemme tanden i. Alle børn elsker at gemme den første tand, og det får de muligheden for via vores æske. Denne gave vil blive gemt i mange år og være med til at minde barnet og forældrene om et godt minde. Vi har flere design, som du kan benytte til din første tand. Bestil en min første tand æske og få den sendt hurtigt og sikkert.

Hvad er min første tand skrin?

Min første tand skrin er små skrin til at opbevare den første tand, som barnet taber. Det er et mindeværdigt tidspunkt, når barnet taber sin første tand, og disse skrin er perfekte til at mindes dette.

Hvorfor give min første tand skrin i dåbsgave?

For både børn og forældre er det et særligt tidspunkt, når barnet taber den første tand. Med et min første tand skrin kan dette mindeværdige tidspunkt markeres, vd at tanden gemmes i det lille skrin. CHANTI har et bredt udvalg af flotte min første tand skrin med søde motiver på.

Hvilket første tand skrin giver man i dåbsgave?

Første tand skrin er en meget populær dåbsgave, da det er en gave barnet længe kan få glæde af, og som kan personliggøres med gravering. Der findes dog mange forskellige slags første tand skrin - så hvad skal man vælge? CHANTI har et bredt udvalg af flotte første tand skrin med forskellige motiver. Du kan både finde helt enkle runde skrin uden motiv eller med enkel gravering af bamser, hjerter eller børnefigurer. Derudover har vi et bredt udvalg af første tand skrin i sjove former som elefanter, bamser og børnesko.
Min første tand skrin

Køb et flot min første tand skrin i dåbsgave eller fødselsdagsgave, for den første tand er et mindeværdigt tidspunkt i et barns liv, som skal mindes og gemmes. Det er derfor vigtigt at opbevare dette minde på en ordentlig måde, og derfor udbyder vi hos CHANTI et stort udvalg af min første tand skrin. Derudover har vi mange gode dåbsgaver, og disse skrin egner sig specielt godt som dåbsgave. Vi sælger min første tand skrin til billige priser med levering lige til døren, så det er bare om at finde netop den model, der passer til dit barn. Alle vores min første tand skrin til piger og drenge har flotte design og er velegnet til den første tand, som barnet mister.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier