Cup cake øreringe

 1. kage emalje øreringe til børn i sølv med blank overflade og glat multifarvet emalje.
  Vejl. pris 250,-
  CHANTI pris 225,-
 2. cup cake øreringe i sølv med blank overflade og 2 facetslebne pink krystaller og glat pink emalje og glat hvid emalje.
  Vejl. pris 145,-
  CHANTI pris 140,-
 3. smukke cup cake øreringe i sølv med blank overflade og glat pink emalje og glat hvid emalje og brillantsleben blå emalje.
  Vejl. pris 150,-
  CHANTI pris 135,-
 4. søde cup cake øreringe i sølv med blank overflade og glat multifarvet emalje.
  Vejl. pris 145,-
  CHANTI pris 140,-
 5. cup cake ørestikker i sølv med blank overflade og glat multifarvet emalje.
  Vejl. pris 165,-
  CHANTI pris 145,-
 6. Aagaard cup cake øreringe i sølv med blank overflade og glat pink emalje og glat blå emalje og glat lyseblå emalje og glat lyserød emalje.
  Vejl. pris 295,-
  CHANTI pris 265,-
 7. vaffelis øreringe i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 140,-
  CHANTI pris 125,-
 8. cup cake ørestikker i sølv med blank overflade og brillantsleben pink emalje.
  Vejl. pris 145,-
  CHANTI pris 110,-
 9. Aagaard cup cake øreringe i sølv med blank overflade og glat blå emalje og glat lyseblå emalje og glat pink emalje og glat lyserød emalje.
  Vejl. pris 245,-
  CHANTI pris 220,-

Leder du efter søde og sjove øreringe, så finder du dem her. Cup cake øreringe er fyldt med farver og glæde. Cup cake øreringe til piger er med deres flotte farver meget visuelle, og de er derfor populære til de unge piger eller til kvinden, der ikke er bange for at vise sin barnlige side. Og hvem kan ikke lide cup cakes? Køb et par pink cup cake øreringe i sølv til dig selv eller til den unge pige og vis den barnlige side frem. Hos CHANTI finder du også et stort udvalg af mere almindelige øreringe eller andre øreringe med former og motiver. Se det store udvalg, og forkæl dig selv eller en du holder af med fx et par søde cup cake øreringe.