Perlemor ring

 1. SALE
  Vejl. pris 495,-
  CHANTI pris 400,-
  EXTRA 70% 120,-
 2. SALE
  Vejl. pris 675,-
  CHANTI pris 490,-
  EXTRA 60% 200,-

Du kan købe en flot perlemor ring her på siden, idet vi har mange perlemor ringe i vores udvalg af smykker. Bestiller du en perlemorsring, vil du få den sendt til døren, og du kan ende med en god besparelse, da vores perlemorssmykker og smykker med andre stentyper ofte er billigere end i butikkerne. Her på siden finder du alle vores ringe med perlemor. Du finder blandt andet perlemor ringe i en lang række design, størrelser og materialer her på siden.

Ring med perlemor

Bestil en pæn ring med perlemor på Chanti.dk. Vi har mange moderne ringe i perlemor, som har smukke design, der vil appellere til de fleste kvinder. Vi lægger stor vægt på, at alle vores smykker følger tidens trend og har en høj kvalitet. Det gælder ligeledes vores ring med perlemor. Gennemse vores sortiment af perleringe og andre fingerringe og få smykkerne leveret hurtigt.

Sølv ringe med perlemor

Sølv ringe med perlemor findes i en lang række forskellige farver og design. Det, der bliver brugt til produktionen af perlemor, er faktisk det lag, der findes i skallen på en perlemusling og kan være for eksempel hvidt eller lavendelfarvet. Dette resulterer ofte i permorssmykker i hvide og lyse nuancer. Du kan se hele udvalget af ringe med sølv og perlemor her.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier