Smukke diamantringe

Stjernetegn Halskæde

 1. stjernetegn skytten halskæde i sølv med skytten i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 250,-
  CHANTI pris 60,-
 2. jomfruen stjernetegn halskæde i sølv med blank overflade og 10 facetslebne hvid zirkoner.
  Vejl. pris 471,-
  CHANTI pris 319,-
 3. stjernetegn skytten halskæde i sølv med blank overflade og 8 facetslebne hvid zirkoner.
  Vejl. pris 427,-
  CHANTI pris 309,-
 4. fiskene stjernetegn halskæde i forgyldt sølv med fiskene i forgyldt sølv med blank overflade og 9 facetslebne hvid zirkoner.
  Vejl. pris 465,-
  CHANTI pris 352,-
 5. vægten stjernetegn vedhæng med halskæde i forgyldt sølv med blank overflade og 10 facetslebne hvid zirkoner.
  Vejl. pris 455,-
  CHANTI pris 371,-

Stjernetegn halskæde giver et personligt udtryk, og vi har mange halskæder med stjernetegn. Alle vores stjernetegn halskæder har en charme over sig og giver dig et mere personligt look. En stjernetegn halskæde siger noget, om hvem du er. Alle vores halskæder med stjernetegn kan købes i forskellige materialer, afhængigt af om du ønsker en stjernetegn halskæde i guld eller sølv. Bestiller du en stjernetegn halskæde hos CHANTI, vil du få den leveret i løbet af få dage. Samtidig har du mulighed for at spare op til 70 %. Det er en klar fordel ved at købe halskæder med stjernetegn hos os. Gennemse vores udvalg og se, om du kan finde en stjernetegn halskæde, der falder i din smag.

Halskæder med stjernetegn

Halskæder med stjernetegn til den stilfulde kvinde. En stjernetegns halskæde vil klæde alle kvinder og give dig et mere stilfuldt udtryk som bærer. Find en pæn halskæde med stjernetegn her på siden og gør et godt køb. Vi har mange halskæder med stjernetegn samt mange andre smukke halskæder, som du kan vælge imellem.