Dåbsrør

Form
 1. Dyr
 1. Blomster
 1. Dåbsgaver: dåbsrør inkl. fod i fortinnet model: 157-76840
  Vejl. pris 395,-
  CHANTI pris 395,-
 2. Dåbsgaver: dåbsrør i fortinnet model: 157-76846
  Vejl. pris 395,-
  CHANTI pris 395,-
 3. Dåbsgaver: dåbsrør i sølvplet model: 157-88029
  Vejl. pris 400,-
  CHANTI pris 400,-
 4. Dåbsgaver: dåbsrør i sølvplet model: 157-88846
  Vejl. pris 375,-
  CHANTI pris 375,-
 5. Dåbsgaver: dåbsrør i fortinnet model: 157-76029
  Vejl. pris 400,-
  CHANTI pris 400,-

Et dåbsrør eller et dåbsattest rør er en klassisk dåbsgave til både drenge og piger, hvor du kan opbevare dåbsattesten. Hos CHANTI finder du et stort udvalg af dåbsgaver til gode priser, og der er mulighed for at få dem graveret, herunder dåbsrør, dåbstavler og dåbsattest rør i sølv, og du kan finde alle vores dåbsgaver her. Vores dåbsrør har en god kvalitet og moderne design, hvilket betyder, at barnet kan få stor glæde af den. Du har mulighed for at få graveret dit dåbsrør med navn og dato, og på den måde kan du give personlige dåbsgaver. Vi har lavere priser end butikkerne, og det giver dig muligheden for at købe billige dåbsrør, samtidig vil du slippe for besværet i butikkerne. Det er nemt og ligetil at handle hos os, og du vil få varen tilsendt hurtigt, sikkert og lige til dørtrinnet. Kig derfor igennem alle vores dåbsgaver eller vores mange smykker, og få glæde af dit køb inden for få dage.

Hvad er et dåbsrør?

Et dåbsrør er et lille metalrør, som bruges til at opbevare dåbsattesten. Dåbsrøret er over de seneste år blevet en meget populær dåbsgave.

Hvad skal der stå på dåbsrør?

Det mest oplagte at indgravere på et dåbsrør er selvfølgelig datoen for dåbsdagen, da dåbsrøret bruges til at opbevare dåbsattesten. Du kan dog også vælge at få indgraveret navn, fødselsdato eller andet som holder særlig betydning.

Hvorfor give et dåbsrør i dåbsgave?

De seneste år er det blevet meget populært at give et dåbsrør i dåbsgave, og det er der god grund til. Dåbsrøret er nemlig den perfekte gave til at mindes dåbsdagen, da den indeholder dåbsattesten.
Rør til dåbsattest

Billige rør til dåbsattest findes hos CHANTI, og du har gode muligheder for at spare penge på vores rør til dåbsattest, da de ligger langt under vejledende forretningspriser. Vi har rør til dåbsattest i mange varianter, der inkluderer dåbsrør i sølv og i et væld af design. Så du kan helt sikkert finde præcis et dåbsrør, der falder i din smag. Bestil et rør til dåbsattest til drenge og piger, som de med sikkerhed vil blive glade for og få glæde af i mange år. Vi leverer altid rør til dåbsattest hurtigt og i flotte æsker.

Dåbsrør

Der findes et utal af forskellige dåbsgaver i alle former og varianter, og her på siden finder du blandt andet det velkendte dåbsrør. Det er en lækker og stilfuld dåbsgave. Vi har dåbsrør med forskellige designs, men fælles for dem alle er, at det er en tidsløs dåbsgave, og den kan gøres unik og personlig med en fin indgravering. Vi tilbyder blandt andet dåbsrør med dyremotiver, dåbsrør med blomster, dåbsrør med hjerter og meget mere. Vi sikrer god kvalitet på dine dåbsrør, så når barnet er vokset op, så vil dåbsrøret stadig være lige så skinnende, blankt og smukt, som dengang det blev givet som dåbsgave. Derudover sælges alle vores dåbsrør til favorable priser sammenlignet med butikkerne.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier