Smukke diamantringe

Figaro halskæde

 1. Figarohalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 575,-
  CHANTI pris 425,-
 2. smuk Figarohalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 655,-
  CHANTI pris 475,-
 3. fin Figarohalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 150,-
  CHANTI pris 110,-
 4. Figarohalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 155,-
  CHANTI pris 115,-
 5. fin kort Figarohalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 450,-
  CHANTI pris 385,-
 6. tynd Figarohalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 100,-
  CHANTI pris 75,-
 7. moderne Figarohalskæde i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 605,-
  CHANTI pris 440,-

En figaro halskæde er en fin kæde, som har et specielt design. En figaro halskæde vil klæde de fleste personer og være et godt valg, hvis du søger en ny halskæde, som du vil kunne bære uden et vedhæng. Vi har et stort udvalg af figarokæder, så du kan med garanti finde en passende model her. Bestiller du en halskæde på Chanti.dk, har du altid 30 dages returret, og vi leverer hurtigt. Det er enkelt og billigt at købe halskæder hos os.

Figaro kæde

En figaro kæde er smuk både alene og med et vedhæng, men det kræver ofte, at du har et vedhæng med en stor øksne. Du finder en figaro kæde i høj kvalitet og til fornuftige priser hos CHANTI, hvor vi også har kæder i mange andre forskellige kædetyper for at sikre, at vi har noget for alle behov. Det betyder, du finder alt fra figarokæder til ærtekæder og ankerkæder i vores brede sortiment.

Figaro halskæde i 38 cm, 42 cm og 45 cm

En figaro halskæde i 38 cm, 42 cm og 45 cm har et særligt design, der tiltaler mange og vil pynte på de fleste, og figarokæder er ikke populære uden grund. Det er flotte halskæder, som uden tvivl vil gøre dig mere attraktiv. Du finder et godt udvalg af figarokæder på 38 cm, 42 cm og 45 cm her på siden. Bestiller du en figaro halskæde hos os, kan du ofte spare op til 70 %.

Figaro halskæde i 50 cm, 55 cm og 60 cm

En moderne figaro halskæde i 50 cm, 55 cm eller 60 cm kan du finde lige her på siden, da CHANTI har et bredt udvalg af figarokæder i moderigtige design. Kan du bedst lide at bære halskæder med en længde på 50 cm, 55 cm eller 60 cm kan du finde en passende figaro halskæde her. Alle vores halskæder har generelt en høj kvalitet, og du kan ofte spare op til 70 % på dine smykkekøb hos CHANTI.