Manchetknapper

Produkt
 1. Herresmykker
Stentype
 1. Zirkon
Farve
 1. Hvid
 1. Sort
 1. Blå
Form
 1. Stjernetegn
 1. Rund
 1. SALE
  Vejl. pris 149,-
  CHANTI pris 140,-
  EXTRA 80% 30,-
 2. SALE
  Runde vægten manchetknapper i stål
  Vejl. pris 140,-
  CHANTI pris 95,-
  EXTRA 80% 20,-
 3. SALE
  Egyptiske manchetknapper i stål
  Vejl. pris 105,-
  CHANTI pris 70,-
  EXTRA 80% 15,-
 4. SALE
  Abstrakt blå manchetknapper i stål
  Vejl. pris 195,-
  CHANTI pris 110,-
  EXTRA 80% 25,-
 5. SALE
  Vægten stjernetegn manchetknapper i Rustfrit stål
  Vejl. pris 50,-
  CHANTI pris 40,-
  EXTRA 50% 20,-

Vi har et stort udvalg af manchetknapper for enhver smag, og vi har sikret os, at alle modellerne har smarte og stilfulde design, som vil klæde alle mænd.  Hvis du ønsker at komplementere din manchetknapper, kan du finde hele vores udvalg af herresmykker her. Udover de traditionelle manchetknapper kan du nemlig også finde nogle med sjove motiver, og disse kan du matche med et par ørestikker i samme design. Vores manchetknapper kommer i alt fra abstrakte motiver til smarte poker-manchetknapper.  Bestiller du manchetknapper hos os, får du dem sendt hurtigt, og du slipper samtidig for butikskøen. Alle vores manchetknapper har lave priser og findes i mange smarte design, der kan styrke din personlige stil. Se vores mange smarte manchetknapper til mænd igennem, og find din foretrukne variant.

Billige manchetknapper i guld eller sølv

Billige manchetknapper i guld eller sølv, der fuldender din stil, kan du finde her på siden. Manchetknapper er fantastiske til at give dit stilige jakkesæt et ekstra løft, og billige manchetknapper findes i dag i utallige varianter. CHANTI har et stort udvalg af manchetknapper og mange andre herresmykker, som kan være med til at komplimentere din personlige stil. Manchet knapper i guld, sølv eller stål er ofte en overset genstand, når man skal iklæde sig pænt tøj, men det er en detalje, du ikke bør glemme. Du kan spare helt op til 70 % på vores billige og sjove manchetknapper, så bestil med det samme og gør en god handel.

Manchetknapper i stål

Her på siden kan du finde et stort udvalg af seje, rå og klassiske manchetknapper fra bl.a. Hard Steel. Manchetknapper og Hard Steel manchetknapper er primært lavet af materialet stål, så de kan klare lidt af hvert og vil holde i mange år. Du kan bestille klassiske og sjove manchetknapper hos CHANTI, og hvis du bestiller i dag, så vil du modtage smykkerne indenfor få dage. Manchetknapper stål er et slidstærkt og flot materiale, så du vil ikke gå helt galt i byen ved at købe et par manchetknapper i stål. Ønsker du lidt ekstra stil til din skjorte, så skulle du måske investere i et par af vores manchetknapper stål, som alle har en yderst fornuftig pris. CHANTI har altid et stort udvalg af pæne og billige manchetknapper til manden, der ønsker lidt nyt og sjovt og til konfirmanden, der skal have sine første manchetknapper stål. Bestil i dag, og du vil indenfor få dage modtage dine manchetknapper i en pæn gaveæske.

Manchetknapper sølv

Manchetknapper sølv er et populært smykke til den moderne mand, og manchet knapper burde næsten være en fast del af en mands smykkesamling. Mænd har ikke samme tendens til at have lige så mange smykker som kvinder, så derfor kan det være en god ide at købe et par manchetknapper sølv eller to, så din mand kan have noget at vælge i mellem, men husk at det ikke er alle manchet knapper, der passer til alle skjorter, så køb et par stykker manchetknapper i sølv i forskellige materialer og former. Hos CHANTI kan du i hvert fald finde et par i vores store udvalg, som måske vil falde i din smag. 

Forgyldte manchetknapper

Forgyldte manchetknapper er til dig, der gerne vil prøve guldtrenden af uden at spendere alt for mange penge på smykkerne. Et par guld manchetknapper kan godt være lidt for meget for nogle mennesker, så det er en rigtig god ide at prøve det af uden at betale alt for meget for det i første omgang. Forgyldte manchetknapper kan også være med til at sætte prikken over i'et til din skjorte og til det samlede outfit, så prøv at se vores udvalg igennem og find det par manchetknapper forgyldt, der passer til din stil.

Sjove manchetknapper

Er du udkig efter et par anderledes og sjove manchetknapper, så er du kommet til det rigtige sted. CHANTI har et stort udvalg af flotte, slidstærke og sjove manchetknapper i vores smykkeshop, så du vil helt sikkert kunne finde et par til dig selv eller din ven. Et par sjove manchetknapper vil sætte liv til enhver skjorte og hverdagen på kontoret.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier