Ear cuff

 1. rund ear cuff i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 210,-
  CHANTI pris 190,-
 2. blad ear cuff i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 200,-
  CHANTI pris 180,-
 3. ægte ear cuff i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 190,-
  CHANTI pris 170,-
 4. runde ear cuff i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 155,-
  CHANTI pris 140,-
 5. vinge ear cuff i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 190,-
  CHANTI pris 170,-
 6. ear cuff i forgyldt sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 415,-
  CHANTI pris 345,-
 7. moderne ear cuff i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 185,-
  CHANTI pris 170,-
 8. rund hjerte ear cuff i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 160,-
  CHANTI pris 140,-
 9. runde ear cuff i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 110,-
  CHANTI pris 95,-

Udvalget af ear cuff til kvinder ses her. Hos CHANTI finder du et varieret udvalg af ear cuffs, så der er noget for enhver smag. De fleste af vores earcuff øreringe er i sølv eller forgyldt sølv, men du finder også ear cuff i rosabelagt sølv samt ear cuffs i sort sølv. Ear cuff sølv øreringe passer til de fleste, og er et godt supplement til smykkeskrinet og kan nemt sammensættes med andre øreringe og ørestikker

Stort udvalg af earcuff

Her på siden kan du finde et par earcuff, som du kan bruge til de fleste begivenheder. Du kan finde store eller små earcuff, som du kan bære både til hverdag og fest. Earcuff kan bestilles i blandt andet sølv, forgyldt sølv og sort rhodineret sølv. CHANTI lagerfører mange af vores earcuff, og vi har også mange af de kendte smykke mærker. Der findes forskellige modeller, hvor earcuff blandt andet hænger ned fra øret, sidder hen over øret, sidder øverst eller nederst på øret. Mulighederne er mange, og du kan helt sikkert finde en smuk og moderne earcuff til dig og din stil. Earcuff kan kombineres med alle andre former for øreringe, og kan se meget dekorativ ud på øret. 

Hvad er earcuffs?

Earcuffs er øreringe, der bruges til den øverste, lange del af øret. Disse øreringe er runde og åbne, og kan derfor sættes fast på øret uden lås.

Kan man købe én earcuff?

Du kan købe flotte earcuffs hos CHANTI. Du finder både earcuffsesæt og du kan også købe én enkelt earcuffs.

Hvilke earcuffs er bedst?

De bedste earcuffs er dem du allerbedst kan lide! Men er du i tvivl om, hvad der ser godt ud på dig kan du læse mere om earcuffs på vores blog.

Billige ear cuffs

Ear cuffs er smarte øre manchetter. Det er én af mange former for øreringe, kendetegnet ved, at de placeres midt på øret. En ear cuff placeres tæt på ørekanten, og de hænger derfor ikke og dingler, som de mere almindelige øreringe. CHANTI kan tilbyde dig et stort udvalg af billige ear cuffs online. Vi har et stort udvalg af ear cuffs i forgyldt sterlingsølv, sølv og rhodineret. Vi har kort sagt noget for enhver smag.