Smukke diamantringe

Hvide diamant halskæder

 1. Aagaard kæde i forgyldt sølv med hjerte vedhæng i 14 karat guld med blank overflade og 6 single cut hvid diamanter WESSELTON/P1 0,04 ct.

  Passer til guldkæder med bredde:
  Vejl. pris 2295,-
  CHANTI pris 2295,-
 2. Støvring Design Halskæde med vedhæng i 14 karat guld med med forgyldt sølvhalskæde med og single cut hvid diamant.
  Vejl. pris 1975,-
  CHANTI pris 1975,-
 3. Aagaard kæde i forgyldt sølv med rundt vedhæng i 14 karat guld med blank overflade og 1 single cut hvid diamanter WESSELTON/SI 0,003 ct.

  Passer til guldkæder med bredde:
  Vejl. pris 995,-
  CHANTI pris 995,-
 4. Aagaard hjerte vedhæng med halskæde i 8 karat hvidguld med med rhodineret sølv med og 1 single cut hvide diamanter.
  Vejl. pris 995,-
  CHANTI pris 895,-
 5. Støvring Design Halskæde med vedhæng i 14 karat guld med med forgyldt sølvhalskæde med og 3 single cut hvide diamanter.
  Vejl. pris 2675,-
  CHANTI pris 2675,-
 6. ægte perle halskæde i 14 karat hvidguld med blank overflade og 1 single cut hvid diamanter 0,06 ct.

  Passer til guldkæder med bredde:
  Vejl. pris 3705,-
  CHANTI pris 2925,-
 7. Støvring Design vedhæng med halskæde i 14 karat guld med med forgyldt sølvhalskæde med og single cut hvid diamant.
  Vejl. pris 2575,-
  CHANTI pris 2575,-
 8. Støvring Design diamant vedhæng i 14 karat hvidguld med med sølv halskæde med og 1 single cut hvide diamanter.
  Vejl. pris 1975,-
  CHANTI pris 1975,-

CHANTI har mange flotte hvide diamant halskæder. En hvid diamant halskæde vil være et stilfuldt valg, der vil få dig til at stråle. De er perfekte til festlige lejligheder, men kan bæres i mange sammenhænge. Du kan se hele vores udvalg af halskæder med hvide diamanter på denne side. Lad dig friste af de mange varianter og find din foretrukne hvide diamant halskæde, der matcher din personlige smag.

Diamant halskæde

Diamant halskæde - Alle kvinder drømmer om at bære en smuk diamant halskæde, og den drøm kan nu blive til virkelighed. CHANTI har et stort udvalg af flotte diamant halskæder til yderst fornuftige priser. Har du lyst til at eje en halskæde med diamanter eller forny din egen stil, har du chancen her. Forkæl dig selv eller en veninde med en flot diamant halskæde med et eksklusivt udtryk. Alle kvinder vil blive glade for en diamant halskæde, og det får dig til at stråle ved enhver lejlighed. Se alle vores diamant halskæder igennem og find din favorit. Så sender vi den hurtigt og sikkert i en pæn gaveæske.

Halskæder med diamant

Flot halskæde med diamant - Se alle vores diamant halskæder her. Vi har et stort udvalg af halskæder i mange materialer og stentyper, lige fra diamant til zirkon og akvamarin. Du vil kunne finde en halskæde der vil gøre dig mere attraktiv som kvinde og få dig til at stråle ved enhver lejlighed. Alle vores diamant halskæder har en høj kvalitet og moderne design, men er fastholdt på et lavt prisniveau. CHANTI er typisk markant billigere end butikspriserne på mange af vores andre halskæder og smykker. Bestil halskæder med diamant hos os og modtage dem i flotte gaveæsker.

Brillant halskæder

Brillant halskæder er eksklusive halskæder, så ønsker du at give dit look et løft, vil brillant halskæder være et godt valg. Alle brillant halskæder har en høj kvalitet og moderne design, som vil gøre bæreren mere attraktiv og glad, og halskæden vil helt sikkert blive bemærket. Du kan bære halskæder med brillanter i mange sammenhænge, specielt ved festlige og finere lejligheder. Vi har mange flotte brillant halskæder og helt sikkert en, der matcher din personlige stil. Vi har lave priser, og du vil altid have 30 dages returret, hvis du skulle fortryde.