Stål armbånd

Stentype
 1. Turkis
Farve
 1. Brun
 1. Grøn
 1. Gul
 1. Turkis
 1. Nordahl andersen armbånd i stål
  Vejl. pris 295,-
  CHANTI pris 280,-
 2. panserarmbånd i stål x 8 mm
  Vejl. pris 240,-
  CHANTI pris 220,-
 3. armbånd i stål x 6 mm
  Vejl. pris 220,-
  CHANTI pris 205,-
 4. Nordahl andersen armbånd i forgyldt stål
  Vejl. pris 395,-
  CHANTI pris 375,-
 5. Nordahl andersen armbånd i stål mørk grøn turkis
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 335,-
 6. Vejl. pris 380,-
  CHANTI pris 340,-
 7. SALE
  Nordahl andersen brune armbånd i stål brun tigerøje
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 330,-
  EXTRA 30% 235,-

Stål armbånd er flotte smykker, der giver manden et maskulint udtryk, mens det giver kvinden et smart og anderledes udtryk. Du har gode muligheder for at finde seje stål armbånd her. Vi har et bredt udvalg af smarte stål armbånd, der alle har en god kvalitet. Armbånd i stål kan du få hos CHANTI i mange forskellige design, motiver og materialer. Vi har stål armbånd for enhver smag. Alle vores armbånd i stål har en god kvalitet og holder længe. Du vil hurtigt blive glad for vores stål armbånd og de kan bæres i mange sammenhænge. Bestil et pænt stål armbånd her på siden og modtag det i en pæn gaveæske. Vi har lave priser og kan altid tilbyde hurtig levering på alle vores smykker, så kig igennem alle vores flotte armbånd i stål, eller gå på opdagelse i vores udvalg af armbånd i forskellige design, motiver og materialer.

 

Hvilken størrelse stålarmbånd?

Størrelsen på dit stålarmbånd er blot dit håndleds omkreds. Er omkredsen på dit håndled (løst målt) 18 cm, skal du altså vælge et stålarmbånd på 18 cm.

Hvilken hånd har man stålarmbånd på?

Det er helt op til dig selv, hvilket håndled du har stålarmbånd på. Har du ur på venstre håndled kan det dog være smart at sætte stålarmbåndet på højre.

Kan mænd gå med stålarmbånd?

Stålarmbånd er et af de mest almindelige slags smykker mænd gå med. De er mere rustikke end andre armbånd og er derfor det perfekte herresmykke.

Stål armbånd til mænd

Flotte stål armbånd til mænd - Find et moderne stål armbånd her. Vi har et bredt udvalg af smarte stål armbånd til mænd, som vil klæde de fleste personer. Alle vores armbånd har design, der følger tidens trend, og det giver dem et helt specielt udtryk. Et udtryk som de fleste har lyst til at påføre sig. Så søger du et nyt smykke, vil vores stål armbånd til mænd være et godt valg. De har trendy design og en rigtig god holdbarhed. Samtidig er de relativ tidløse, hvilket betyder at du kan få glæde af armbåndet i mange år. Du kan bære stål armbånd til mænd i mange sammenhænge, og det vil hurtigt blive en fast del af din personlige stil. Køb et flot armbånd i stål her på siden og modtag det i en pæn gaveæske. Vi sender det hurtigt, og du vil altid have 30 dages returret.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier