Image

Sistie smykker

 1. Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 350,-
 2. Sistie x Lærke Bentsen perle øreringe i sølv
  Vejl. pris 550,-
  CHANTI pris 550,-
 3. Sistie perle øreringe i forgyldt sølv
  Vejl. pris 300,-
  CHANTI pris 300,-
 4. Vejl. pris 850,-
  CHANTI pris 850,-
 5. Vejl. pris 795,-
  CHANTI pris 795,-
 6. Vejl. pris 795,-
  CHANTI pris 795,-
 7. Vejl. pris 795,-
  CHANTI pris 795,-
 8. Sistie x Signe Kragh perle øreringe i rhodineret sølv
  Vejl. pris 750,-
  CHANTI pris 750,-
 9. Sistie x Lærke Bentsen perle øreringe i sølv
  Vejl. pris 700,-
  CHANTI pris 700,-
 10. Vejl. pris 700,-
  CHANTI pris 700,-
 11. Vejl. pris 895,-
  CHANTI pris 895,-
 12. Vejl. pris 795,-
  CHANTI pris 795,-
 13. SALE
  Sistie x Signe Kragh perle halskæde i sølv
  Vejl. pris 895,-
  CHANTI pris 895,-
  EXTRA 20% 720,-
 14. SALE
  Sistie x Signe Kragh perle øreringe i rhodineret sølv
  Vejl. pris 700,-
  CHANTI pris 700,-
  EXTRA 20% 560,-
 15. SALE
  Sistie x Silke armbånd i forgyldt sølv
  Vejl. pris 650,-
  CHANTI pris 650,-
  EXTRA 20% 520,-

Historien bag Sistie

Smykkeuniverset Sistie er skabt af danske Kamille Carolina Østergaard, som også er skaber af smykkesuccessen Izabel Camille. Idéen bag Sistie var at skabe et univers for kreative og unge kvinder, med høje ambitioner, der nedbryder tabuer og jagter deres drømme.

Det ses tydeligt i Sisties smykker, at der står nogle stærke piger bag Sisties mange kollektioner. Derfor er smykkerne også fulde af personlighed, feminisme og farver.

Bæredygtige smykker

Sisties smykker er det perfekte valg til den miljøbevidste pige, da Sistie nemlig går højt op i, hvor ædelmetallerne der bruges i smykkerne, stammer fra. Alle Sisties smykker laves derfor i 100% genanvendt sølv. Sisties gamle smykker smeltes om til nye Sistie smykker, og derfor skal der ikke udvindes nyt sølv fra naturen, hvilket tærer på jordens ressourcer.

På samme tid er det også en hyggelig tanke, at netop dit smykke engang har tilhørt en anden, i form af en Sistie ring, halskæde eller måske et par øreringe.

Sistie har også valgt at alt hvad de bruger til indpakning, æsker og kataloger skal fremstilles af FSC-certificerede materialer. Dette mærke gives til produkter, der er lavet af bæredygtigt træ eller papir, så der til produktionen af disse produkter, kun fældes det antal træer, som skoven og dens reproduktion af træer kan holde til.

Sistie Armbånd

Hos Chanti kan du finde dit næste Sistie armbånd. Armbånd er en perfekt måde at udtrykke sig på igennem smykker, og det tilføjer et helt nyt lag til dit outfit. Vores Sistie armbånd er perfekte at mixe og matche med andre armbånd, og på den måde kan dit håndled blive spændende og kreativt.

Sistie Øreringe

Hvis du leder efter et par nye øreringe til dig selv eller en du holder af, er Chanti det rette sted! Du kan finde mange forskellige øreringe i både sølv og forgyldt sølv.

Vi har blandt andet creoler, ørestikker og flotte lange hængeøreringe, så hvis du har svært ved at vælge kun ét par, kan du altid blande flere af de flotte øreringe fra Sistie.

Sistie Halskæder

Uden mindst én halskæde er dit outfit ikke fuldendt! Heldigvis har vi en række halskæder fra Sistie hos Chanti. Det er også en oplagt mulighed at købe flere halskæder, i forskellige længder, og bære enten to eller måske tre på samme tid. Det efterlader din hals udsmykket og smuk.

Hos Chanti får du desuden også en fin smykkeæske med fra Sistie, som du kan opbevare dine nye smykker i, og samtidig sørge for at de holder endnu længere ved at passe godt på dem.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier