Marguerit smykker

 1. Kranz og Ziegler marguerit smykkesæt i forgyldt sølv med blank overflade og glat hvid emalje.

  passer til guldkæder med bredde
  venezia max: 2,0 mm
  slange max: 2,0 mm
  Vejl. pris 550,-
  CHANTI pris 515,-
 2. Kranz og Ziegler marguerit smykkesæt i sølv med blank overflade og glat hvid emalje.

  passer til sølvkæder med bredde:
  venezia max: 2,0 mm
  slange max: 2,0 mm
  Vejl. pris 450,-
  CHANTI pris 430,-
 3. Kranz og Ziegler marguerit øreringe i forgyldt sølv med blank overflade og brillantsleben hvid emalje.
  Vejl. pris 595,-
  CHANTI pris 575,-
 4. Kranz og Ziegler marguerit ring i forgyldt sølv med blank overflade og brillantsleben hvid emalje.
  Vejl. pris 595,-
  CHANTI pris 535,-
 5. Kranz og Ziegler marguerit hvide ring i forgyldt sølv med blank overflade og brillantsleben hvid emalje.
  Vejl. pris 795,-
  CHANTI pris 775,-
 6. Kranz og Ziegler marguerit vedhæng i forgyldt sølv med blank overflade og brillantsleben hvid emalje.

  passer til guldkæder med bredde
  venezia max: 2,0 mm
  slange max: 2,0 mm
  Vejl. pris 400,-
  CHANTI pris 400,-
 7. SALE 11 mm Kranz og Ziegler marguerit øreringe i sølv hvid emalje
  EXTRA 30%
  Kranz og Ziegler marguerit øreringe i sølv med blank overflade og glat hvid emalje.
  Vejl. pris 445,-
  CHANTI pris 420,-
  EXTRA 30% 295,-
 8. SALE 15 mm Kranz og Ziegler marguerit vedhæng i sølv hvid emalje
  EXTRA 20%
  Kranz og Ziegler marguerit vedhæng i sølv med blank overflade og glat hvid emalje.

  passer til sølvkæder med bredde:
  venezia max: 2,0 mm
  slange max: 2,0 mm
  Vejl. pris 375,-
  CHANTI pris 350,-
  EXTRA 20% 280,-

Marguerit smykker fra det danske smykkemærke Kranz & Ziegler er flotte og elegante smykker, som du vil blive rigtig glad for. Marguerit smykker er nogle populære smykker blandt både piger og kvinder, så glæd én du holder af med et marguerit smykke fra Kranz og Ziegler. CHANTI går efter at have noget for ethvert behov, så du finder et bredt udvalg af marguerit smykker på denne side. Vi sender tilmed smykkerne i flotte gaveæsker lige til døren.

Kranz & Ziegler marguerit øreringe og earcuffs

Kranz & Ziegler øreringe eller earcuffs med marguerit design kan du finde her på siden. CHANTI er stolte over at forhandle smykkebrandet Kranz & Ziegler og deres populære øreringe og earcuffs. Kranz og Ziegler marguerit øreringe og earcuffs og deres andre smykker er generelt kendt for den høje kvalitet og det fashionable udtryk, og det illustreres godt i reklamerne med sangeren Medina som frontfigur.

Marguerit halskæder fra Kranz & Ziegler

Flotte marguerit halskæder fra Kranz & Ziegler kan du se her på siden, og hos CHANTI har du alle muligheder for at finde en halskæde, der matcher din personlige stil. Vi har dem i mange varianter, og på denne side kan du se alle vores Kranz og Ziegler marguerit halskæder, som er kendetegnet ved deres høje kvalitet og designmæssige niveau. Det er dansk håndværk, når det er bedst. Se alle varianterne igennem fra Kranz og Ziegler eller find en af vores andre halskædetyper.

Kranz & Ziegler marguerit vedhæng

Marguerit vedhæng fra brandet Kranz & Ziegler er flotte og klassiske smykker, som man altid vil kunne finde frem igen og igen. Mads Ziegler er CCO (Chief Creative Officer) i virksomheden og manden bag mange af disse moderigtige design. Du kan forvente at finde smykker i guld, sølv og sterlingsølv fra smykkebrandet, og vedhængene hos os er typisk lavet af rhodineret sølv eller sterlingsølv.

Kranz og Ziegler marguerit armbånd

Her på siden kan du finde Kranz og Ziegler marguerit armbånd i flotte design. Du kan altid være sikker på moderigtige smykker på et højt designmæssigt niveau fra Kranz og Ziegler, og det samme gør sig selvfølgelig gældende med disse marguerit armbånd. De fleste forbinder smykkebrandet med Medina, som er blevet en populær frontfigur for dem, hvilket er et klart udtryk for deres status, og hvorfor du bør have deres armbånd i smykkeskrinet.

Marguerit brocher fra Kranz & Ziegler

Marguerit brocher fra Kranz & Ziegler er klassiske og populære smykker til kvinder og piger. Det danske smykkebrand fremstiller mange former for smykker, og brocher er én af disse varianter. De fleste danskere kender til marguerit blomsten og det flotte design, de giver et smykke. En broche med marguerit design fra Kranz og Ziegler vil derfor være et godt valg, da de vil kunne bæres i mange sammenhænge og fås i både sorte og hvide varianter.

Kranz & Ziegler marguerit ringe

Er du på udkig efter en ny ring, så skulle du måske overveje en Kranz & Ziegler marguerit ring i et pænt design. Ringene fra Kranz og Ziegler er et godt udtryk for, hvad de står for - Høj kvalitet, fashionablt design og dansk håndværk, når det er bedst. Det er endda kombineret med, at det er marguerit ringe fra Kranz & Ziegler, altså med den velkendte danske blomst. Disse fingerrringe vil være et godt valg, hvis du ønsker at styrke din stil eller forkæle en veninde.