Dåbsgaver tallerken

 1. Dåbsgaver: tallerken i tin model: E1068
  Vejl. pris 675,-
  CHANTI pris 675,-
 2. Dåbsgaver: prinsesse tallerken i tin model: E1067
  Vejl. pris 675,-
  CHANTI pris 675,-
 3. Dåbsgaver: and tallerken i Rustfrit stål model: 257-88036
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 350,-
 4. Dåbsgaver: hjertetallerken i Rustfrit stål model: 257-88035
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 350,-
 5. Dåbsgaver: bamsetallerken i Rustfrit stål model: 257-88032
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 350,-
 6. Dåbsgaver: bamse tallerken i Rustfrit stål model: 240-7700
  Vejl. pris 250,-
  CHANTI pris 250,-

Dåbsgaver tallerken er søde gaver til barnedåbsgaven, og her på siden kan du finde en god og sød børnetallerken. En fin tallerken til børn er ikke bare flot, men kan være brugbar de første mange år af tilværelsen. Vi har et godt udvalg af dåbsgaver tallerken, så du kan helt sikkert finde den rette børnetallerken. Alle vores dåbsgaver tallerken har favorable priser, og ved at bestille dåbsgaver på Chanti.dk, slipper du for besværet i butikkerne. Køb en børnetallerken med det samme og glæd barnet. Du vil få din dåbsgaver tallerken leveret lige til døren nemt og hurtigt.

Hvorfor give en tallerken i dåbsgave?

Ønsker man at give en dåbsgave, som kan bruges hver dag, er en tallerken et godt valg, da det er noget man kan få glæde af i mange år. CHANTI har et bredt udvalg af flotte tallerkener med fine motiver som dyr, hjerter og populære børnefigurer.

Hvilken gravering til dåbstallerken?

CHANTI har et bredt udvalg af flotte tallerkener, og de kan alle laves med gravering, så gaven bliver ekstra personlig. Typisk graveres barnets navn og eventuelt fødselsdato på tallerkenen, men man kan helt selv vælge, hvad der skal stå.

Hvilken slags tallerken giver man i dåbsgave?

Tallerkener er en meget populær dåbsgave, da det er en gave barnet længe kan få glæde af, og som kan personliggøres med gravering. Der findes dog mange forskellige slags tallerkener - så hvad skal man vælge? CHANTI har et bredt udvalg af dåbstallerkener med forskellige motiver. Du kan både finde en uden motiv eller med enkel gravering af bamser, hjerter eller børnefigurer. Skal gaven være særlig personlig kan man vælge at få graveret navn, fødsels- eller dåbsdato.
Dåbsgave tallerken til børn

En dåbsgave tallerken med søde motiver til drenge og piger er lige her på denne side. En dåbsgave tallerken til børn er en personlig gave, specielt hvis du vælger at få en gravering på tallerken. Hos CHANTI kan du vælge mellem flere forskellige kendte børnemotiver, f.eks. Bamse og Kylling og Rasmus Klump. Du sparer desuden 10 %, når du køber en dåbsgave tallerken til piger og drenge hos CHANTI, så bestil børnetallerkner med det samme og få dem tilsendt på få dage.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier