Yin og Yang øreringe

 1. runde yin og yang ørestikker i sølv med blank overflade og glat hvid emalje.
  Vejl. pris 175,-
  CHANTI pris 160,-
 2. yin og yang ørestikker i oxideret sterlingsølv med blank overflade.
  Vejl. pris 160,-
  CHANTI pris 155,-
 3. yin og yang ørestikker i sølv med blank overflade og glat lilla emalje og glat mørkelilla emalje og glat hvid emalje.
  Vejl. pris 195,-
  CHANTI pris 170,-
 4. hjerte yin og yang børneøreringe i sølv med blank overflade og facetsleben sort emalje og facetsleben hvid emalje.
  Vejl. pris 125,-
  CHANTI pris 110,-
 5. Smykker til kvinder: hvide perle ørestikker i sølv med rhodinering med blank overflade og facetsleben hvid zirkon 2 hvide ferskvandsperler.
  Vejl. pris 285,-
  CHANTI pris 195,-
 6. yin og yang børneøreringe i sølv med blank overflade og facetsleben sort emalje og facetsleben hvid emalje.
  Vejl. pris 125,-
  CHANTI pris 110,-

Yin og Yang øreringe i smarte designs. Hos CHANTI finder du et godt udvalg af øreringe med Yin og Yang tegnet. Det er et kinesisk symbol, der har været anvendt i rigtig mange sammenhænge. Gennem historien har fortolkningerne været flere, men det har altid været et symbol på dualitet. Dette symbol kan du finde blandt vores smykker med former. Vores mange Yin og Yang smykker og øreringe er mere end bare signalværdier. De er flotte, tidløse og et godt valg, hvis du har en svaghed for tegnet.

Yin og Yang ørestikker

Yin og Yang ørestikker i flere farver og design. Du finder et bredt udvalg af øreringe med Yin og Yang tegnet hos CHANTI. Vi har Yin og Yang ørestikker i sølv, guld og med emalje. Mulighederne er mange, og Yin og Yang ørestikker vil sende et helt specielt signal til omverdenen. Det er nemlig et kendt kinesisk symbol for filosofi, præcis som det er en del af kampkunsten Tai Chi. Der er mange betydninger ved Ying Yang, og det understreger bare de mange muligheder, der er i smykkerne. Se her udvalget af Yin og Yang ørestikker og find det par, der passer dig, eller se vores flotte udvalg af andre øreringe igennem.