Dåbsflag

 1. Dåbsgaver: 38,5 cm flagstang i forkromet model: 498-013
  Vejl. pris 550,-
  CHANTI pris 550,-
 2. Dåbsgaver: 30 cm flagstang i forkromet model: 150-81021
  Vejl. pris 350,-
  CHANTI pris 350,-
 3. Vejl. pris 550,-
  CHANTI pris 550,-
 4. Dåbsgaver: 38,5 cm flagstang i fortinnet model: 496-011
  Vejl. pris 550,-
  CHANTI pris 550,-
 5. Vejl. pris 375,-
  CHANTI pris 375,-

Et dåbsflag til dåbsgaver i sølv, sølvplet eller fortinnet i god kvalitet med eller uden gravering kan du finde lige her, hvor vi har et godt udvalg af dåbsflagstænger i sølv og i forskellige design og materialer. Så der er helt sikkert et dåbsflag for dig. Du kan typisk spare en del penge på alt fra smykker til dåbsgaver, når du handler hos CHANTI, da vi er billigere end butikkerne. Køb et dåbsflag med det samme og modtag den tradtionsrige dåbsgave i en pæn æske.

Hvad er et dåbsflag?

Et dåbsflag er en lille flagstang, som typisk er graveret med fødelsdato, man giver i dåbsgave.

Hvorfor give et dåbsflag i dåbsgave?

Den allernyeste trend inden for dåbsgaver er dåbsflag. Tanken med dåbsflaget er, at man bruger dette flag til at stille frem hver gang man fejrer fødselsdagen, og det er derfor oplagt at få dette graveret med navn og fødselsdato. 

Hvilken gravering til dåbsflag?

Tanken med dåbsflaget er, at man bruger dette flag til at stille frem hver gang man fejrer fødselsdagen, og det er derfor oplagt at få dette graveret med navn og fødselsdato. Man dog også vælge at få graveret dåbsdatoen, eller noget helt tredje - det er helt op til en selv.
Dåbsgave flagstang

En dåbsgave flagstang er en vigtig detalje, når der er fødselsdag i familien. En flagstang kan sætte den rette stemning på bordet, når personen skal fejres, derfor bør alle have en flot dåbsgave flagstang at vise frem, når der er fødselsdag, og vi har mange pæne flagstænger at tilbyde. CHANTI har nøje udvalgt de bedste dåbsgaver i moderne designs, så det er bare om at finde netop den dåbsgave flagstang, som falder i din smag som dåbsgave eller som fødselsdagsgave.

Forkromet flagstang

Forkromede dåbsgave flagstang i forkromet stål er en flot dåbsgave, og alle vores forkromede flagstænger har en god kvalitet og et moderigtigt design. Du kan benytte en dåbs flagstang i forkromet stål i mange sammenhænge, og alle kan få glæde af flotte flagstænger, hvor man med fordel kan benytte en flagstang, når der for eksempel er fødselsdag i familien. Find en forkromet dåbsgave flagstang med det samme, og få den sendt til døren.

Fortinnet flagstang

Her på siden kan du finde en fin fortinnet dåbsgave flagstang med eller uden gravering. Et dåbsflag i fortinnet stål er en af de mange typer af bordflagstang, der findes i vores udvalg, som alle vil bringe glæde med deres klassiske design. Ønsker du at købe en ny fortinnet dåbsgave flagstang, kan du finde det her, hvor de kan købes til lave priser og vil blive leveret på få dage.

Sølvplet flagstang

En sølvplet dåbsgave flagstang i sølv eller med sølvplet er gode dåbsgaver, som kan bruges resten af livet. CHANTI har et stort udvalg af flagstænger i sølv plet og mange andre velegnede dåbsgaver, som dåbsbarnet og forældre bliver glade for. En lille sølvplet dåbsgave flagstang vil være en traditionel dåbsgave, som helt sikkert vil glæde dåbsbarnet, og bestiller du en flagstang, vil du få den leveret i en pæn gaveæske indenfor kort tid.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier