Navnehalskæde forgyldt

Form
 1. Bogstaver
 1. Kugle rund
 1. Rund
 1. Firkantet
 1. Sport
Kædetyper
 1. Kugle
Køn
 1. Til børn
 1. Til mænd
 1. Navnehalskæde med vedhæng i forgyldt sølv
  Vejl. pris 545,-
  CHANTI pris 495,-
 2. Navnehalskæde med vedhæng i forgyldt sølv
  Vejl. pris 595,-
  CHANTI pris 530,-
 3. Vejl. pris 730,-
  CHANTI pris 570,-
 4. Fodbold Navnehalskæde med vedhæng i forgyldt sølv
  Vejl. pris 475,-
  CHANTI pris 425,-
 5. Vejl. pris 385,-
  CHANTI pris 345,-
 6. Vejl. pris 385,-
  CHANTI pris 345,-
 7. Vejl. pris 385,-
  CHANTI pris 345,-
 8. SALE
  Vejl. pris 310,-
  CHANTI pris 265,-
  EXTRA 50% 135,-
 9. Vejl. pris 500,-
  CHANTI pris 455,-

Vi har et bredt udvalg af navnehalskæder forgyldt, og de har alle moderne design. Ønsker du at se hele sortimentet af navnehalskæder, finder du det her. Søger du en navnehalskæde forgyldt, har du altså gode muligheder for at finde det hos CHANTI. Vi har varianter for enhver smag, og det er yderst personlige smykker, så du kan forkæle dig selv eller en bekendt med en pæn navnehalskæde forgyldt. Bestiller du hos os, kan du spare op til 50 %, så der er gode grunde til at købe navnehalskæder hos os.

Forgyldt navnehalskæde

En forgyldt navnehalskæde er klassikkeren over dem alle. Navnehalskæden vil aldrig gå af mode, så grib chancen nu og glæd dig selv, eller én du holder af med en af CHANTIs smukke navnehalskæder. CHANTI har et bredt udvalg af navnehalskæder for enhver smag, og en forgyldt navnehalskæde hos CHANTI er altid lavet af bedste kvalitet. Når du handler hos os, sparer du ofte mellem 25% - 70%, og du får leveret din pakke lige til døren. Nemmere bliver det ikke at købe smykker.

 

Hvad er en navnehalskæde?

En navnehalskæde i forgyldt sølv er en halskæde med et givent navn, som enten er en del af selve halskæden eller blot er graveret.

Hvad koster navnehalskæder i forgyldt sølv?

Prisen på en navnehalskæde i forgyldt sølv er oftest lavere end for navnehalskæder i guld eller hvidguld. Hos CHANTI finder du et bredt udvalg af forskellige navnehalskæder i forgyldt sølv i ALLE prisklasser.

Hvad skal der stå på en navnehalskæde?

Mange vælger typisk deres fornavn til en navnehalskæde i forgyldt sølv, men der er ikke begrænsninger for hvilket navn man kan vælge. Det kunne også være et efternavn eller kælenavn, hvis det er det man ønsker. Hvad man vælger der skal stå afhænger også af navnehalskædens design, da der på flere af vores navnehalskæder kan stå hele tre navne.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier