Smykkeskrin dåbsgave

Smykkemærker
  1. Nordahl
  1. Vejl. pris 200,-
    CHANTI pris 185,-
  2. Vejl. pris 175,-
    CHANTI pris 165,-

Et smykkeskrin dåbsgave til børn i flotte design er en god dåbsgave til den nyfødte pige, så hun har et sted at lægge sine smykker i fremtiden. Du kan helt sikkert finde et dåbsgave smykkeskrin, der vil vække glæde hos modtageren, i vores brede udvalg. Smykkeskrin dåbsgave er velegnet som gave, men kan ligeledes købes i andre sammenhænge, idet et smykkeskrin dåbsgave kan bruges resten af livet og være utrolig brugbart for barnet. Alle vores smykkeskrin er billige, og du kan faktisk spare mindst 10 % i forhold til butikspriserne, så du har mulighed for at købe billige smykkeskrin til barnedåb og dermed gøre en god handel. Det gode ved at handle online er, at du kan bestille dit smykkeskrin eller anden dåbsgave og få det tilsendt, uden at behøve at røre en finger eller rejse dig fra sofaen. Og så slipper du samtidig for besværet i butikkerne, mens du sparer penge!

 

Hvorfor give et smykkeskrin i dåbsgave?

Smykkeskrin er en god dåbsgave, da det er noget man kan få glæde af i lang tid. Giver du et smykke i dåbsgave er det oplagt også at give et smykkeskrin, hvor smykket kan opbevares.

Hvilken gravering til smykkeskrin i dåbsgave?

CHANTI har et bredt udvalg af flotte smykkeskrin, og mange af dem kan laves med gravering, så gaven bliver ekstra personlig. Typisk graveres barnets navn og eventuelt fødselsdato på smykkeskrinet, men man kan helt selv vælge, hvad der skal stå.

Hvilket smykkeskrin skal man vælge?

Smykkeskrin er et af de klassiske valg til en dåbsgave, og der er mange at vælge imellem. Det vigtige er, at man vælger et man tror barnet vil komme til at kunne lide. Overvej om det skal være helt simpelt eller springe lidt mere i øjnene. Du kan vælge et helt enkelt hjerteformet smykkeskrin, der kan graveres eller det flotte runde smykkeskrin med krone, og flotte blomstermotiver.
Smykkeskrin barnedåb

Smykkeskrin barnedåb er en fin gave til enhver prinsesse. Du kan finde mange billige små og store smykkeskrin hos CHANTI, hvor vi har varianter i alle prisklasser og størrelser, alt efter hvad du søger. Smykkeskrinene vil fungere fint som en dåbsgave til den lille pige, som helt sikkert vil få mange smykker i sit liv. Smykkeskrin barnedåb er en gave, der med garanti vil blive sat pris på af alle unge piger, som elsker at opbevare smykker og personlige ting. Et smykkeskrin barnedåb vil ligeledes sikre orden på pigeværelset, så det ikke flyder med smykker over det hele. Vi har et godt udvalg af smykkeskrin, så alle kan finde det, de søger, uanset om du søger et lille eller stort smykkeskrin i sølv eller fortrinnet. Alle piger vil blive lykkelige for et smykkeskrin barnedåb. Og hvis du vil gøre gaven endnu bedre, kan du jo lægge et lille smykke eller to fra CHANTIs udvalg af smykker ned i smykkeskrinet. 

Læs mere
Læs mindre
    Kategorier