Jordbær øreringe

Pris
Materialer
 1. Sølv
Stentype
 1. Emalje
 1. jordbær børneøreringe i sølv med blank overflade og 10 facetslebne grønne krystaller og 14 facetslebne røde krystaller.
  Vejl. pris 145,-
  CHANTI pris 135,-
 2. SALE Søde jordbær ørestikker i sølv
  EXTRA 30%
  søde jordbær ørestikker i sølv med blank overflade og glat rød emalje og glat grøn emalje.
  Vejl. pris 210,-
  CHANTI pris 180,-
  EXTRA 30% 130,-
 3. jordbær øreringe i sølv med blank overflade og glat rød emalje og glat grøn emalje og glat sort emalje.
  Vejl. pris 145,-
  CHANTI pris 135,-
 4. søde jordbær øreringe til børn i sølv med blank overflade og 6 facetslebne krystaller og 10 facetslebne grønne krystaller og 10 facetslebne røde krystaller.
  Vejl. pris 190,-
  CHANTI pris 170,-
 5. SALE Fine jordbær ørestikker i sølv
  EXTRA 30%
  fine jordbær ørestikker i sølv med blank overflade og glat rød emalje.
  Vejl. pris 175,-
  CHANTI pris 145,-
  EXTRA 30% 105,-
 6. søde jordbær ørestikker i sølv med blank overflade og brillantsleben lysegrøn emalje og brillantsleben lyserød emalje.
  Vejl. pris 245,-
  CHANTI pris 195,-

Jordbær øreringe er søde og sjove øreringe til voksne kvinder og små piger. Her på siden kan du finde alle de søde jordbærøreringe, som vi kan tilbyde blandt det store sortiment af øreringe af frugt. CHANTI har et altid bredt udvalg af øreringe, og her finder du jordbær øreringe i mange forskellige udformninger og materialer, så der er lidt for enhver smag. Du kan blandt andet finde øreringe med jordbær motiv i sølv, emalje, forgyldt sølv og med både sorte, grønne og røde krystaller. Så forkæl dig selv eller din næste med et par sjove øreringe med kirsebær, eller lad sig inspirere af udvalget af øreringe med andre former og motiver, som du finder i menuen her til venstre.