Tre i en ring

 1. tre i en ring i 14 karat alm.- hvid- og rødguld med blank overflade og 45 brillantslebne diamanter i Wesselton/SI.

  Skal du bruge ringen i en anden størrelse end dem som er på lager, kan du bestille dette nedenfor, ved at vælge anden størrelse.
  Vejl. pris 9950,-
  CHANTI pris 8300,-
 2. flot tre i en ring i sølv med blank overflade.
  Vejl. pris 500,-
  CHANTI pris 405,-
 3. smuk tre i en ring i sølv med blank overflade og facetsleben hvid zirkon.
  Vejl. pris 525,-
  CHANTI pris 435,-
 4. abstrakt zirkon Fingerringe i sølv med forgyldt sølv med rosabelagt sølv med blank overflade og 19 facetslebne champagnefarvede zirkoner.
  Vejl. pris 475,-
  CHANTI pris 390,-
 5. tre i en ring i sølv med oxideret sterlingsølv med forgyldt sølv med blank overflade og 38 facetslebne hvide zirkoner og 19 facetslebne sorte zirkoner.
  Vejl. pris 1005,-
  CHANTI pris 775,-
 6. ring i rosabelagt sølv med blank og børstet overflade.
  Vejl. pris 400,-
  CHANTI pris 330,-
 7. smukke zirkon sølv Fingerringe i rhodineret sølv med rosabelagt sølv med forgyldt sølv med blank overflade og 40 facetslebne hvide zirkoner.
  Vejl. pris 825,-
  CHANTI pris 650,-
 8. flot ring i forgyldt sølv med rosabelagt sølv med sølv med sølv med børstet overflade.
  Vejl. pris 720,-
  CHANTI pris 580,-
 9. dobbelt zirkon ring i sølv med blank overflade og 6 facetslebne hvide zirkoner.
  Vejl. pris 320,-
  CHANTI pris 275,-

En tre i en ring giver et fantastisk look. Tre i en ringe er et godt valg, hvis du som kvinde ønsker et flot og eksklusivt look. De tre ringe samlet i en er med til at give et specielt udtryk, som vil se godt ud på alle kvinder. Du kan bære en tre i en ring i alle sammenhænge, og de vil uden tvivl skille dig ud fra mængden. Det gode ved vores ringe her hos CHANTI er deres tidløse og fleksible design, og vores tre i en ringe er ingen undtagelse. Det betyder, at du vil få glæde af dem i mange år, og at de passer til næsten alle stilarter. Bestil en smuk tre i en ring på Chanti.dk, eller lad dig inspirere af det store udvalg af andre ringe med former og motiver, og få glæde af vores hurtige levering og yderst fornuftige priser.