Data. GDPR. Cookie- og privatlivspolitik

 

Behandling af data
Denne fortrolighedserklæring er gældende for CHANTI ApS´s webshop - www.chanti.dk samt alle andre websites tilhørende CHANTI ApS, hvor andet ikke er angivet. Hvis denne fortrolighedserklæring ikke kan godkendes og accepteres, bedes brug af sitet undlades.

Ved at bruge denne side accepteres indholdet af denne fortrolighedserklæring.

Ikke-personlinge oplysninger
CHANTI ApS indsamler ikke-personlige oplysninger om brugen af dette website automatisk ved brug af cookies og logfiler. 

Personlige oplysninger
Personoplysninger, som indtastes af brugeren ved oprettelse af brugerprofiler, ved brug af de til rådighed stillede serviceydelser eller på nogen anden måde registreres, vil blive behandlet og opbevaret i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning og EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).
Sådanne oplysninger kan være:

- navn
- adresse
- e-mail-adresse
- telefonnummer
- og lignende

Formål
Oplysningerne benyttes blandt andet og ikke begrænset til forespørgsler, markedsføring (herunder re-marketing) og tracking af produkter og services hos CHANTI ApS. Personlige oplysninger vil IKKE blive videregivet til tredjemand uden forudgående accept, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre placerede ordrer eller forespørgsler, og da kun i den udstrækning formålet tilsiger.

Opbevaringstid
Personoplysninger opbevares hos CHANTI ApS for brugere med login konto, så længe kontoen eksisterer. Den enkelte bruger kan til enhver tid rette henvendelse til CHANTI ApS med anmodning om, at kontoen slettes og oplysninger dermed også slettes. Har du gennemført et køb på en bruger, vil disse oplysninger også være gemt.

Gennemfører du en handel med kortbetaling, vil der på betalingen være anført IP-Nr samt dato/tid. Dette gøres, så CHANTI ApS kan sikre sig som virksomhed, såfremt der skulle ske en betaling med et stjålet dankort.

Sikkerhed
Personlige oplysninger opbevares og/eller behandles i overensstemmelse med god skik. CHANTI ApS bestræber sig på, at der anvendes teknologier og software, der giver den nødvendige sikkerhed, så dataene ikke beskadiges eller kommer til tredjemands kundskab. CHANTI ApS tilstræber sig ydermere på at minimere disse risici mest muligt.

Samarbejde med andre virksomheder

Har du valgt at anvende en eller flere af nedenstående virksomheder i forbindelse med transport af dine varer, ved betaling eller Premium, så vil de få adgang til nødvendige informationer i relation til din afgivne ordre:

- GLS
- PostNord
- Bring
- Klarna
- Reepay

Vi registrerer og videregiver således de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysningerne på vores vegne. De må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige hos www.chanti.dk er Per Søndergaard.

Personoplysningerne registreres hos CHANTI ApS (CVR 28863845).

Der registreres ikke andre personfølsomme oplysninger. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Kontakt vedr. personoplysninger

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i de registrerede oplysninger.
Henvendelser i forbindelse med persondataloven kan du rette til info@chanti.dk.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. I den forbindelse kan du skrive til os på per@chanti.dk.

Cookie politik

CHANTI anvender cookies på www.chanti.dk

Når du besøger CHANTIs hjemmeside, anvendes der cookies til at registrere, hvad kunderne ser på i butikken, styre købsflow samt til at måle trafikken på hjemmesiden. Vi anvender bl.a. det analytiske værktøj Google Analytics til disse formål.
Vi benytter disse oplysninger til at forbedre hjemmesiden, tilpasse vareudvalg og øge service.

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Benyt din browsers hjælpefunktion for at få flere oplysninger.

Du kan kontakte CHANTI via:

E-mail: info@chanti.dk
Pr. telefon: 33 12 13 00

 

Opdateret: maj 2018