Øreringe til mænd

Materialer
 1. Sølv
Stentype
 1. Emalje
Farve
 1. Sort
 1. Hvid
Form
 1. Rund
 1. Dødningehoved
 1. Stjerne
 1. Sport
Diameter
 1. 15 mm - 20 mm
 1. Fodbold ørestikker i sølv
  Vejl. pris 175,-
  CHANTI pris 165,-
 2. Dødningehoved ørestikker i oxideret sterlingsølv
  Vejl. pris 210,-
  CHANTI pris 185,-
 3. 16 mm Bali Creoler øreringe i oxideret sterlingsølv
  Vejl. pris 180,-
  CHANTI pris 165,-
 4. Sorte stjerne øreringe i sølv
  Vejl. pris 165,-
  CHANTI pris 150,-
 5. Dødningehoved ørestikker i sølv
  Vejl. pris 155,-
  CHANTI pris 140,-

Øreringe til mænd i flotte design kan du finde her på siden til meget fornuftige priser. CHANTI har mange moderne øreringe til mænd, der alle har en høj kvalitet, så søger du et par herre øreringe, er det her stedet. Du har mulighed for at spare mellem 25 - 70 %, hvis du køber øreringene hos os, og det kan du, fordi vi er markant billigere end butikkerne. Bestiller du øreringe til mænd hos os, vil du få dem leveret i løbet af få dage. Gennemse hele udvalget af øreringe til mænd og se, om du kan finde et par, der falder i din smag. Øreringe til mænd er velegnet til at glæde dig selv eller en bekendt. Du kan også se hele vores udvalg af smykker til mænd her.

Herre øreringe

Herre øreringe fås her på siden i pæne og maskuline design, som tiltaler mange mænd. Herre ørestikker skal være flotte, men samtidig udstråle maskulinitet, og vi har smykker til alle typer mænd. Det indebærer moderne øreringe til dig som mand, uanset hvilken smag du måtte have. Ved at købe øreringe hos CHANTI, kan du spare op til 70 %, det vil altså være muligt at købe billige herre øreringe på vores smykke site. Vi er billigere og nemmere end butikkerne, så køb herre øreringe her og spring butikskøen over.

Ørestikker til mænd

Et par ørestikker til mænd er smarte og passer til enhver mand med stil. Så ønsker du at vise din personlige stil, vil herre øreringe som mand være et godt valg. Du kan sagtens finde ørestikker til mænd med et maskulint udtryk, der matcher din personlighed, da vores øreringe til mænd er holdt i et enkelt design og primært i sølv, idet sølv øreringe til mænd er moderne, stilige og smarte og passer til enhver mand med stil. Historisk set har det ikke været velanset at bære ørering som mand, men den tendens har ændret sig markant. Samfundet, kulturen og mentaliteten har medført, at mænd nu ligeledes kan bære øreringe uden at blive mødt af samme fordomme. Hos CHANTI tilbyder vi dig derfor et pænt udvalg af øreringe til mænd samt andre flotte herresmykker.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier