Image

Navnehalskæder

 1. Flot Navnehalskæde med vedhæng i sølv
  Vejl. pris 340,-
  CHANTI pris 305,-
 2. Flot bogstav Navnehalskæde med vedhæng i forgyldt sølv
  Vejl. pris 525,-
  CHANTI pris 480,-
 3. Navnehalskæde med vedhæng i 9 karat guld
  Vejl. pris 1365,-
  CHANTI pris 1240,-
 4. Navnehalskæde med vedhæng i sølv
  Vejl. pris 390,-
  CHANTI pris 355,-
 5. Navnehalskæde med vedhæng i forgyldt sølv
  Vejl. pris 575,-
  CHANTI pris 515,-
 6. Vejl. pris 250,-
  CHANTI pris 225,-
 7. Hjerte navnehalskæde i 9 karat guld
  Vejl. pris 2090,-
  CHANTI pris 1905,-
 8. Vejl. pris 1595,-
  CHANTI pris 1440,-
 9. Vejl. pris 250,-
  CHANTI pris 225,-
 10. Navnehalskæde med vedhæng i 9 karat guld med 1 facetsleben zirkon
 11. Vejl. pris 935,-
  CHANTI pris 845,-
 12. Vejl. pris 550,-
  CHANTI pris 500,-
 13. Vejl. pris 480,-
  CHANTI pris 435,-
 14. Vejl. pris 705,-
  CHANTI pris 550,-
 15. Dogtag Navnehalskæde med vedhæng i sølv
  Vejl. pris 370,-
  CHANTI pris 335,-
 16. Fodbold Navnehalskæde med vedhæng i forgyldt sølv
  Vejl. pris 460,-
  CHANTI pris 410,-
 17. Vejl. pris 505,-
  CHANTI pris 390,-
 18. Navnehalskæde med vedhæng i sølv med 1 facetsleben zirkon
  Vejl. pris 490,-
  CHANTI pris 445,-
 19. Vejl. pris 395,-
  CHANTI pris 360,-
 20. Fin Navnehalskæde med vedhæng i 9 karat guld
  Vejl. pris 1155,-
  CHANTI pris 1050,-
 21. Vejl. pris 450,-
  CHANTI pris 405,-
 22. Vejl. pris 370,-
  CHANTI pris 335,-
 23. Vejl. pris 370,-
  CHANTI pris 335,-
 24. Vejl. pris 520,-
  CHANTI pris 475,-
 25. Vejl. pris 750,-
  CHANTI pris 680,-
 26. Vejl. pris 490,-
  CHANTI pris 445,-
 27. Armbånd med navn i sølv og sølv med 1 facetsleben zirkon
  Vejl. pris 670,-
  CHANTI pris 610,-
 28. Vejl. pris 600,-
  CHANTI pris 545,-
 29. Dreng Navnehalskæde med vedhæng i sølv
  Vejl. pris 590,-
  CHANTI pris 530,-
 30. Fødder Navnehalskæde med vedhæng i sølv med 1 hvid zirkon
  Vejl. pris 580,-
  CHANTI pris 520,-

Vi har et godt udvalg af smukke og søde navnehalskæder, og alle smykkerne er moderne i deres udtryk. Når du køber en halskæde med navn hos CHANTI, har du helt frie muligheder til at bestemme navnet. Det er populært at gå med navnehalskæder, og søger du et personligt smykke, vil det være et perfekt valg. Vi har navnehalskæder i mange materialer, design og størrelser, så alle kan finde en passende halskæde med navn. Vores navnehalskæde kan nemt mikses med andre simple halskæder og smykker. Bestil dine navnehalskæder hos CHANTI og få dem leveret hurtigt og i flotte gaveæsker. Vi har gjort det nemt for dig at udvælge det perfekte navnesmykke, for hvis du ved præcis hvilken type smykke du leder efter, kan du gå til en af kategorierne her:

I guld
I hvidguld
I sølv
I forgyldt sølv
Navneøreringe
Navnearmbånd
Navneankelkæder
Nøgleringe
Manchetknapper
Hjerter
Fødder
Dogtags
Dyr

Navnehalskæde – Hvorfor?

En navnehalskæde er en populær type halskæde, da den er personlig, og du selv kan bestemme navnet og designet. Derudover er den moderne og unik. Alle navnehalskæder har et personligt touch, som giver noget ekstra til din stil, og smykket bliver mere end bare et smykke. De fleste kvinder har en lille "Carrie-drøm" om selv at eje den ikoniske sølv navne halskæde fra serien "Sex and the City". Du kan vælge at bære rundt på dit eget navn, eller måske en kæreste eller bedste venindes navn. Du har alle muligheder for at finde en personlig navnehalskæde her på siden, og vi hjælper dig gerne med graveringen. Du kan vælge imellem flere skrifttyper, når du skal have graveret et navn i din halskæde. Vi har et stort udvalg af materialer når det kommer til navnehalskæder, blandt andet guld, hvidguld og forgyldt sølv, og du har rig mulighed for at personliggøre din (eller din venindens) nye halskæde. 

Armbånd med navn – Perfekt som gave

Et smykke er en oplagt gaveidé, og et armbånd med navn kan personliggøres ligesom du gerne vil have det, og dermed bliver smykket ideelt som gave til en, du holder meget af. Det kan gives i både fødselsdagsgave, dåbsgave, julegave og/eller konfirmationsgave, og kan have en høj affektionsværdi for personen, der modtager smykket som gave. Hvis du vælger at give et armbånd med navn i gave, vil den heldige modtager med garanti blive glad for smykket, da det er et smykke, der udtrykker omtanke. Her hos CHANTI har vi med vores store udvalg af armbånd med navn noget, der passer til alle. Du kan helt selv bestemme om armbåndet skal være i guld, sølv, med eller uden perler, med eller uden sten eller om det bare skal være et klassisk armbånd med navn. Vi har også en masse forskellige typer skrift at vælge imellem, så det er kun fantasien, der sætter grænser!

Hvad er en navnehalskæde?

En navnehalskæde er en halskæde med et givent navn, som enten er en del af selve halskæden eller blot er graveret.

Hvad koster navnehalskæder?

Prisen på en navnehalskæde afhænger alt af, hvilken model det er og hvilket materiale den er lavet i. Guld og hvidguld, vil altid værre dyrere end sølv og forgyldt sølv. Hos CHANTI finder du et bredt udvalg af forskellige navnehalskæder i ALLE prisklasser.

Hvad skal der stå på en navnehalskæde?

Mange vælger typisk deres fornavn til en navnehalskæde, men der er ikke begrænsninger for hvilket navn man kan vælge. Det kunne også være et efternavn eller kælenavn, hvis det er det man ønsker. Hvad man vælger der skal stå afhænger også af navnehalskædens design, da der på flere af vores navnehalskæder kan stå hele tre navne.

Navnesmykker – Køb billige og lækre navnesmykker her

Fælles for vores navnesmykker, uanset om du vil have fingrene i en navnehalskæde eller i et armbånd med navn, er, at alle smykkerne er i god kvalitet og fås til en billig pris. Mulighederne og kombinationerne er uendelige, og du kan kreere lige præcis dét navnesmykke du gerne vil have. Hvis du ikke er til en navnehalskæde kan du altid købe et armbånd med navn eller måske en navneankelkæde. Navnesmykker er stadig et populært smykke, da det er muligt at gå rundt med sin egen identitet, eller måske navnet på en kæreste eller familiemedlem, om halsen eller håndleddet. Men det er ikke kun navne der egner sig til navnesmykker. Datoer er også en glimrende idé til et navnesmykke. Det kan være en fødselsdagsdato, bryllupsdato, konfirmationsdato eller andet. Du kan også kombinere navn og dato på dit navnesmykke og gøre det endnu mere personligt og betydningsfuldt. Alle vores navnesmykker passer perfekt sammen med resten af vores store sortiment af smykker, så det er bare med at komme i gang, hvis du overvejer at købe et navnesmykke.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier