Image

Zirkon halskæde

 1. Hjerte navnehalskæde i 9 karat guld
  Vejl. pris 2090,-
  CHANTI pris 1905,-
 2. Navnehalskæde med vedhæng i 9 karat guld med 1 facetsleben zirkon
 3. Enkelt halskæde i sølv med hjertevedhæng i sølv
  Vejl. pris 285,-
  CHANTI pris 260,-
 4. Vejl. pris 550,-
  CHANTI pris 500,-
 5. Kors sæt med øreringe og halskæde i sølv
  Vejl. pris 340,-
  CHANTI pris 310,-
 6. Vejl. pris 770,-
  CHANTI pris 370,-
 7. Hjerte zirkon vedhæng med halskæde i forgyldt sølv
  Vejl. pris 460,-
  CHANTI pris 345,-
 8. Hjerte veneziahalskæde i sølv med hjertevedhæng i sølv
  Vejl. pris 485,-
  CHANTI pris 440,-
 9. Smuk infinity zirkon vedhæng med halskæde i sølv
  Vejl. pris 325,-
  CHANTI pris 285,-
 10. Vejl. pris 770,-
  CHANTI pris 370,-
 11. Fin hjerte vedhæng med halskæde i sølv
  Vejl. pris 770,-
  CHANTI pris 700,-
 12. Vejl. pris 775,-
  CHANTI pris 545,-
 13. Livets træ halskæde i forgyldt sølv med vedhæng i 9 karat guld
 14. Navnehalskæde med vedhæng i sølv med 1 facetsleben zirkon
  Vejl. pris 490,-
  CHANTI pris 445,-

Er du på udkig efter en ny halskæde? Så skulle du måske overveje vores zirkon halskæder, som er en i god kvalitet. En zirkon halskæde vil være et godt valg, hvis du ønsker et trendy og stilfuldt look. Zirkonsmykker er smarte, da de er billigere end diamanter, men stadig giver samme elegante udtryk. Halskæder med zirkon kan få alle kvinder til at stråle, og alle vores halskæder har en høj kvalitet. Du kan altså roligt købe dine halskæder hos CHANTI, og skulle du endelig fortryde, har du 30 dages returret. Se alle vores zirkon halskæder igennem og find din favorit. Du kan med fordel også se igennem resten af vores smykker med forskellige stentyper, hvis du ønsker at matche din nye zirkon halskæde med for eksempel et par rubin øreringe eller en safir ring.

Halskæde zirkonia

Halskæde zirkonia i guld eller sølv med smukke zirkoner går godt til en sommerkjole i forskellige nuancer. Du kan altid bære en halskæde zirkonia, da det er et klassisk smykke. En halskæde med zirkoner til piger og kvinder kan bruges til både hverdag og fest, og udvalget er stort hos CHANTI. Køb din halskæde zirkonia til kvinder hos CHANTI.

Zirkon halskæder

Find smukke zirkon halskæder lige her. CHANTI har halskæder for enhver smag, og vores zirkon halskæder har alle flotte og moderigtige design. En zirkon halskæde vil uden tvivl blive bemærket ved enhver lejlighed og skille dig ud fra mængden. Du kan med garanti finde en attraktiv halskæde hos CHANTI, som falder i din smag. Køber du zirkon halskæder hos os, vil du få smykkerne tilsendt på få dage.

Zirkon navnehalskæde

Zirkon navnehalskæder er flotte og personlige halskæder. En navnehalskæde med zirkon er din chance for at bære eller give en personlig halskæde. Det kan være navnet på dig selv, eller en du holder af. Det personlige aspekt er med til at gøre navnehalskæder yderst populære. Her på siden kan du finde alle vores zirkon navnehalskæder, der hver især har smukke design. Find en flot zirkon navnehalskæde hos CHANTI og slip for køen i butikkerne. Vi tilbyder hurtig levering og priser langt under butikkernes.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier