Smukke diamantringe

Læderhalskæde

Pris
 1. læder halskæde i læder med stål lås med blank overflade.
  Vejl. pris 160,-
  CHANTI pris 160,-
 2. halskæde i læder med forgyldt stål lås med blank overflade.
  Vejl. pris 115,-
  CHANTI pris 115,-
 3. Herresmykker: halskæde i læder med stål lås med sandblæst overflade.
  Vejl. pris 250,-
  CHANTI pris 250,-
 4. flettet halskæde i sort læder med stål lås med blank overflade.
  Vejl. pris 295,-
  CHANTI pris 295,-

Læderhalskæde med naturligt look - Find en læderhalskæde her. Hos CHANTI finder du et udvalg af læderhalskæder i mange forskellige farver. En læderhalskæde kan bruges til alle typer vedhæng og er velegnet til både mænd og kvinder. Leder du efter en flot læderhalskæde, er du komme til det rigtige sted. Du kan med garanti finde en attraktiv variant, hvis du ser vores sortiment igennem. Forkæl dig selv eller en bekendt med en pæn læderhalskæde, der passer til alle. Bestiller du en pæn læderhalskæde, vil du få den tilsendt lige til døren i en flot gaveæske.

Læder halskæde

Læder halskæde med flotte design. CHANTI har et bredt udvalg af læderhalskæder i mange forskellige former og design. Alle kan finde en passende læder halskæde, der matcher deres personlige stil. Køber du en læder halskæde hos os, kan du lave en god handel og spare penge. Vi er betydeligt billigere end butikspriserne, da vi sælger til grossistpriser. Det betyder, du typisk kan spare mellem 25 - 70 % på vores smykker. Gennemse udvalget af læderhalskæder og find en model, der matcher din personlige stil. Vi sender din læder halskæde i en flot gaveæske hurtigt og sikkert. Du vil altid have 30 dages returret, hvis du skulle fortryde. Bestil dit smykke her på siden og slip for besværet i butikken.

Sølv læderhalskæder

Sølv læderhalskæde kan fås med og uden vedhæng, vil har mange læderhalskæder i sølv. En sølv læderhalskæde giver smykket et helt særligt præg, og er bl.a. gode til smykker til mænd. Se udvalget af læderhalskæder i sølv og spar altid 25 - 70 % ved at handle hos CHANTI. Du har altid 14 dages fuld returret. Forkæl dig selv med en pæn læderhalskæde i sølv og få den leveret hurtigt.

Læderkæder i smarte designs

Læderkæder er meget populære, find en billig læderkæde her. Du kan finde læderkæder i mange forskellige farver og designs. Hos CHANTI finder du et stort udvalg af læderkæder til billige priser, så du kan finde lige den halskæde der passer til dig. En læderkæde vil klæde de fleste og du har mange at vælge imellem. Se vores mange modeller igennem og find din favorit. Bestiller du en læderkæde på Chanti, får du den tilsendt på få dage. Du sparer penge og slipper for køen i butikken.

Læderhalskæde med vedhæng

Hos CHANTI finder du et bredt udvalg af læderhalskæde med vedhæng i mange forskellige farver og vedhæng. Du kan blandt andet finde halskæde læder med vedhæng i hjerter og abstrakte former med zirkoner. En læderhalskæde med vedhæng er velegnet til både mænd og kvinder, men udvalget er dog størst til kvinder. Bestil en flot læderhalskæde med vedhæng hos os og spar penge og få smykkerne levereret hurtigt i flotte gaveæsker.

Læderhalskæde uden vedhæng

Læderhalskæde uden vedhæng er flotte og meget populære, da du selv kan vælge, om du bare vil gå kun med læderhalskæden alene eller kombinere den med et af dine egne vedhæng fra gemmerne. Hos CHANTI finder du læderhalskæder uden vedhæng i mange forskellige former og farver, som kan bæres i alle samenhænge og har en god holdbarhed. De har alle pæne design og vil helt sikkert klæde dig.