Velkommen til CHANTI

 

Vores vision

Smykker fremhæver ens skønhed og kan være en kreativ måde at udtrykke sig selv på. Men smykker kan være dyre, hvis de skal være af ordentlig kvalitet, og gode smykker er derfor ikke altid tilgængelige for alle. Det virker forkert, tænker du nok – og du har helt ret! CHANTIs mål har derfor altid været at tilbyde ordentlige kvalitetssmykker til lave priser. Her i CHANTI tilbyder vi derfor smykker til enhver smag i alle prisklasser, men fælles for dem alle er, at de er meget billigere end hvis du går i butikker eller til guldsmede.

Vores værdier

Kvalitet til god pris

Kvalitetssmykker skal være tilgængelige for ALLE – og det er de hos CHANTI

Plads til alle

Der skal være plads til alle, ikke mindst blandt os i CHANTI, men lige meget hvem du er, skal du kunne finde smykker og accessories som kan udtrykke DIN historie.

Have fun!  

Udtryk dig selv og din personlige stil, og hav det sjovt! 

For os i CHANTI er det vigtigt hele tiden at være blandt de mest konkurrencedygtige indenfor smykker. ”Målet er selvfølgelig hele tiden at være Danmarks største smykkesite med konkurrencedygtige priser. Vi arbejder hele tiden for at få de bedste priser fra leverandørerne og konstant designe og finde de mest moderne smykker på markedet. Så vi skal bare hele tiden udvikle os og blive større.” – Per Søndergaard, ejer og direktør Chanti.dk 

Hvem er CHANTI?

Her i CHANTI har vi opnået status som Danmarks største smykkesite, blandt andet grundet vores favorable priser. Vi sælger smykker i alle prisklasser, til priser langt under de vejledede butikspriser, da vi handler direkte med leverandørerne. På den måde skipper vi mellemleddet, og da vi udelukkende er online og ikke har en fysisk butik, giver det os også mulighed for at tilbyde lave priser. Vi sælger også mange af de store smykkemærker som Julie Sandlau, Kranz og Ziegler, Izabel Camille, Nordahl Andersen og mange flere. Udover Danmark har vi også hjemmesider i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig og Holland, så du kan shoppe smykker til en god pris lige meget hvor du er.

For os i CHANTI er det vigtigt, at du som kunde kan have en god oplevelse når du skal handle smykker. Det skal være nemt og overskueligt, og du skal kunne stole på dem du handler hos. Nogle af vores spidskompetencer er, udover de lave priser, hurtig levering, da vi har 16 friske medarbejdere, de hver dag sidder og modtagere ordrer og pakker dem til dig. Derudover har du 30 dages fuld returret, og handlen foregår med sikker betaling. Hos CHANTI er der plads til alle, og som kunde kan du shoppe i et bredt udvalg – så du med smykker og accessories kan fortælle din historie, uanset hvad den er.

Historien bag CHANTI

I 1997 stiftede vores helt egen direktør, Per Søndergaard, CHANTI. Dengang fungerede vi dog som grossistfirma, og solgte smykker til landets guldsmede. I marts 2000 gik vi online med vores helt nye programmerede hjemmeside – og vi var klar til direkte salg til private forbrugere. I 2006 udvidede vi til Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Holland. Samme år var vi med i DR’s program, Rabatten, hvor Per fortalte om vores koncept med gode kvalitetssmykker til lave priser, og en tilfreds kunne fortalte om sin oplevelse med at handle hos os. På aftenen af udsendelsen havde vi over 100.000 besøgende kunder på hjemmesiden, og det kunne det dengang beskedne altså ikke holde til.

Chanti har siden starten i 2001 haft mange gode oplevelser, bl.a. har vi løbende selv lavet kollektioner som har fået stor succes. I 2009 gik det så godt, at vi fik ansat en del flere medarbejdere. Samtidig valgte vi også at bruge flere penge på marketing og derved voksede CHANTI gevaldigt. Det førte i 2010 til stor anerkendelse i form af IVÆKST-prisen, hvor vi i CHANTI vandt indenfor kategorien ”Årets Væksteventyrer”. Siden da har vi kun vokset os større og større takket være vores dejlige kunder, så vi den dag i dag er en af Danmarks største online smykkebutikker, og stadig er en virksomhed i stor vækst.