Hvem er CHANTI?

CHANTI ApS (CVR 28863845) blev grundlagt i 1995. CHANTI var oprindeligt et grossist firma, der solgte smykker til landets guldsmede. Da mulighederne for salg på Internettet udviklede sig, besluttede CHANTI sig for at åbne egen internetbutik. I marts 2001 gik CHANTI online med direkte salg til private forbrugere. Siden da er CHANTI kun blevet større og større og er i dag Danmarks største smykkesite på Nettet. 

CHANTI har en mission om at sælge smykker i alle prisklasser, og når du handler hos www.chanti.dk, skal du kunne finde lige det, du står og mangler.
CHANTI vil yde en god kundeservice, levere hurtigt og tage retur indenfor 30 dage. Kunden skal have en god oplevelse, når de handler på www.chanti.dk.

Derfor sælger CHANTI smykker billigt

CHANTI sælger høj kvalitet til lave priser. Vi sparer ikke på kvaliteten, men på alle omkostninger, og det er til gavn for vores kunder. Når du køber smykker hos CHANTI, springer du et led over. Du køber direkte fra grossisten, hvilket betyder, at du sparer den normale butiksavance på ca. 30% - 70%. Ved at købe hos CHANTI undgår du således, at alle omkostningerne til flotte butikslokaler og ansatte bliver lagt oven i prisen på dine smykker.

Ægthed af smykker

CHANTI's smykker er nikkelfri i henhold til gældende lovgivning.
Smykkerne kontrolleres løbende af FORCE INSTITUTTET i henhold til dansk lovgivning om handel med ædelmetaller. Således er alle vores smykker stemplet med CHANTI og den respektive promille, der angiver mængden af ædelmetallet i smykket typisk 585 (14 karat guld), 375 (9 karat guld), 333 (8 karat  guld) og 925 (sterlingsølv). På din ordrebekræftelse er det angivet, om du har købt guld eller sølv, samt carat såfremt du har købt et brillantsmykke. CHANTI udsteder altid et diamantcertifikat på alle vores brillantsmykker.

CHANTI anvender syntetiske zirkoner, så er der angivet at det er en zirkon, så er det en syntetisk zirkon.

Fysisk butik

CHANTI har IKKE en fysisk butik. Alt foregår via www.chanti.dk.

Der kan ikke hentes eller afleveres på en besøgsadresse. Alt skal sendes frem og tilbage med Post Nord eller GLS.