Dåbsgaver rangle

Form
  1. Hjerter
  1. Dåbsgaver: hjerte rangle i sølvplet  model: 150-87760
    Vejl. pris 395,-
    CHANTI pris 395,-

Dåbsgaver rangle til små børn kan du finde i vores fine udvalg af rangler, så søger du en flot dåbsgave rangle til børn, har du gode muligheder for at finde det hos CHANTI. En rangle er en god dåbsgave, og du finder sikkert den perfekte rangle blandt vores brede udvalg af dåbsgaver. Alle vores dåbsgaver rangle er lavet i gode materialer og har flotte design, og bestiller du en rangle med det samme, kan du få den leveret hurtigt. Du vil altid modtage din dåbsgaver rangle i en pæn gaveæske.

Hvorfor give en rangle i dåbsgave?

Ranglen er en helt traditionel dåbsgave, og var faktisk hvad man gav i dåbsgave i gamle dage. Leder du efter en enkel og traditionel dåbsgave er ranglen derfor det perfekte valg, og ønsker du en mere personlig gave kan du få ranglen graveret.

Hvilken gravering til rangler?

CHANTI har et bredt udvalg af flotte rangler, og de kan alle laves med gravering, så gaven bliver ekstra personlig. Typisk graveres barnets navn og eventuelt fødselsdato på ranglen, men man kan helt selv vælge, hvad der skal stå.

Hvad koster en rangle?

Rangler ligger i den lidt billigere ende af dåbsgaver, og vores rangler koster kun omkring 300-400 kr.
Rangler til babyer

Se vores sortiment af billige rangler til babyer lige her, hvor vi har rangler til alle børn, når de fortjener en gave. Alle vores rangler er billige, og du kan spare 10 %, hvis du køber din rangle her. Så ønsker du at købe billige rangler til børn, er CHANTI stedet. Så bestil en sølvrangle til børn med det samme og få glæde af alle fordelene. Gå også på opdagelse blandt vores andre dåbsgaver, og lad dig inspirere af udvalget.

Læs mere
Læs mindre
    Kategorier