Papegøje øreringe

 1. pelikan ørering i sølv med blank overflade og glat hvid emalje og glat emalje og glat multifarvet emalje.
  Vejl. pris 120,-
  CHANTI pris 105,-
 2. papegøje øreringe i sølv med blank overflade og 2 facetslebne hvide krystaller og glat pink emalje og glat grøn emalje og glat gul emalje og glat rød emalje og glat emalje.
  Vejl. pris 135,-
  CHANTI pris 120,-
 3. papegøje krystal ørestikker i sølv med blank overflade og 12 facetslebne grønne krystaller og 6 facetslebne blå krystaller og 8 facetslebne gule krystaller og 2 facetslebne krystaller og 4 facetslebne cognacfarvede krystaller.
  Vejl. pris 140,-
  CHANTI pris 130,-

Papegøje øreringe er søde og kan bæres af både den moderne kvinde samt den unge pige. Papegøje øreringe er ofte farverige, og de skiller sig ud på en sjov og flot måde samt bringer lidt humør til hverdagen. Giv et par papegøje øreringe i gave til kvinden i dit liv, datteren, søsteren, veninden eller til dig selv. Et par øreringe med papegøjer vil helt sikkert give et smil på læben og gøre din dag mere farverig på en cool måde. Hos CHANTI har vi et stort udvalg af både øreringe med former og motiver og mere almindelige øreringe i moderne, klassiske og skæve designs. Se her vores udvalg af papegøje øreringe, eller kig igennem vores sortiment af andre øreringe med dyr og find et par, der falder i din smag.