Papegøje øreringe

  1. pelikan ørestikker i sølv med blank overflade og glat hvid emalje og glat lavendelfarvet emalje og glat multifarvet emalje.
    Vejl. pris 145,-
    CHANTI pris 135,-
  2. papegøje øreringe i sølv med blank overflade og 2 facetslebne hvide krystaller og glat pink emalje og glat grøn emalje og glat gul emalje og glat rød emalje og glat emalje.
    Vejl. pris 150,-
    CHANTI pris 145,-

Papegøje øreringe er søde og kan bæres af både den moderne kvinde samt den unge pige. Papegøje øreringe er ofte farverige, og de skiller sig ud på en sjov og flot måde samt bringer lidt humør til hverdagen. Giv et par papegøje øreringe i gave til kvinden i dit liv, datteren, søsteren, veninden eller til dig selv. Et par øreringe med papegøjer vil helt sikkert give et smil på læben og gøre din dag mere farverig på en cool måde. Hos CHANTI har vi et stort udvalg af både øreringe med former og motiver og mere almindelige øreringe i moderne, klassiske og skæve designs. Se her vores udvalg af papegøje øreringe, eller kig igennem vores sortiment af andre øreringe med dyr og find et par, der falder i din smag.