Guld medaljon

Form
 1. Hjerter
 1. Blomster
 1. Oval
 1. Vejl. pris 2310,-
  CHANTI pris 2205,-
 2. Vejl. pris 3185,-
  CHANTI pris 2795,-
 3. Vejl. pris 4195,-
  CHANTI pris 3675,-
 4. Vejl. pris 2490,-
  CHANTI pris 2265,-

Her på siden kan du finde en flot guld medaljon til dig selv eller din veninde. CHANTI har et stort udvalg af guld medaljoner, og vi har helt sikkert en medaljon, der falder i din smag. Du kan bære en guld medaljon i alle sammenhænge, og de passer til alle stilarter. Det betyder, at du vil få stor glæde af en guld medaljon, og vi har mange at vælge imellem. Du kan tilmed købe vores medaljoner til yderst fordelagtige priser hos CHANTI, så find din foretrukne guld medaljon og bestil den hos os. Så sender vi den på få dage, og du vil modtage den i en sikker og fin gaveæske.

Medaljon guld

Medaljon guld er et moderne smykke, og hos CHANTI finder du et stort udvalg af medaljon guld, så der er helt sikkert også noget for dig. Det vil være en perfekt mulighed til at have en nær bekendt tæt på dit hjerte. En medaljon guld er den perfekte gaveide, og du sparer ovenikøbet 25 - 70 % når du køber din medaljon her hos CHANTI, så du har en god mulighed for at købe en billig medaljon guld. Hos CHANTI har vi altid et stort udvalg, så du kan finde lige den medaljon du søger.

 

Hvad er en guldmedaljon?

En guldmedaljon er et et slags vedhæng, der kan åbnes og indeholde et lille portræt. guldmedaljoner er oftest runde, og kan også fås med gravering.

Hvor køber man en guldmedaljon?

Her hos CHANTI kan du købe guldmedaljoner i alle former, materialer og prisklasser - der er noget for enhver smag!

Hvilken guldmedaljon skal jeg købe?

Der findes mange forskellige slags guldmedaljoner, og hvilken du skal købe afhænger blot af din personlige stil. Er du til noget sødt og feminint kan du gå efter en lille hjerteguldmedaljon, eller måske en med gravering. Derudover har vi også større, blanke guldmedaljoner, hvis det er det du er til.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier