Citrin vedhæng

Materialer
 1. Guld
 1. Forgyldt sølv
 1. 8 karat guld
 1. 14 karat guld
Farve
 1. Gul
 1. Hvid
 1. Blå
 1. Grøn
 1. Lilla
 1. Multifarvet
Form
 1. Oval
 1. Hjerter
 1. Dråbe
 1. Vejl. pris 1770,-
  CHANTI pris 1690,-
 2. SALE
  multifarvet vedhæng i forgyldt sølv
  Vejl. pris 510,-
  CHANTI pris 415,-
  EXTRA 50% 210,-
 3. SALE
  hjerte vedhæng i 14 karat guld
  Vejl. pris 3295,-
  CHANTI pris 3080,-
  EXTRA 60% 1235,-
 4. Vejl. pris 2070,-
  CHANTI pris 1890,-
 5. Vejl. pris 2995,-
  CHANTI pris 2735,-

Citrin vedhæng i guld, sølv eller hvidguld er til den modebevidste kvinde. Du kan finde et stort udvalg af vedhæng med citrin til kvinder og piger hos CHANTI, hvor du selv kan kombinere dit guld vedhæng citrin med din yndlingshalskæde i sølv, hvidguld eller guld. Bestil i dag og du vil få dit citrin vedhæng sølv eller guld leveret i en smuk æske lige til din dør indenfor 2-3 hverdage. Hvis ikke du er til de gule citrin smykker, så se også igennem vores andre smykker med forskellige stentyper, hvor du finder smykker med blandt andet rubiner, safirer og smaragder.

Vedhæng med citrin

Vedhæng med citrin er lavet af gule sten, som er med til at danne et flot smykke. Vedhæng med citrin fås hos CHANTI til favorable priser. Klik ind i dag og se det store udvalg af smykker til både herre og damer, heriblandt smukke vedhæng med citrin.

Guld vedhæng med citrin

Guld vedhæng med citrin er ideelle til at give halskæden lidt forandring. Med forskellige guld vedhæng med citrin kan en enkelt halskæde få mange forskellige udtryk og bruges både til hverdag og fest. Spar 25% - 70% på alle vedhæng hos CHANTI og få leveret fra dag til dag.

Vedhæng citrin

Flotte vedhæng citrin i god kvalitet. Vi har mange pæne vedhæng citrin, som vil stå godt til de fleste halskæder og bringe lidt farve ind i din hverdag. Så søger du et nyt vedhæng, der kan forny din halskæde, vil et vedhæng citrin være et godt valg. Alle kan bære et citrin vedhæng, og det kan gå til det meste tøj. Find et flot vedhæng til din halskæde hos CHANTI og få det sendt og leveret lige til din dør.

Læs mere
Læs mindre
  Kategorier