Smykketrends: Sommeren 2022

Smykketrends: Sommeren 2022

Tanken om de lange nætter, lune temperaturer og varme farver bringer glæde og smil på vores læber, og det er ikke til at få armene ned over! Nedenfor har vi samlet vores bedste bud på og råd til at finde dine favorit sommer-smykker til sommeren 2022. 

Moderne smykker i 2022

Perler

Perlen kaldes for havets juvel - og med god grund. I mange år har perlesmykker været forbundet med ens mormors favorit smykke, men dette er slet ikke tilfældet længere. De seneste år er perler blevet mere ”trendy” blandt det unge publikum end nogensinde før. Perler bliver nu både brugt til både øreringe, halskæder, armbånd, ankelkæder og endda hårspænder. Perlesmykker kan bruges  til alle slags lejligheder. Perler kan for eksempel bæres som en smuk halskæde til et fint arrangement, eller et perlearmbånd stylet med jeans på en hverdag.  Der er mange gode grunde til, at perlen er perfekt til et sommersmykke. Ikke nok med perlens skønhed i sig selv, er perlen også et af de få materialer til smykker som bliver pænere, jo mere det bliver brugt. Dette skyldes, at fedt og varme fra huden giver perlen liv. Dog skal perlesmykker stadig tages hånd om i sommerens løb, da vand kan få limen fra perlesmykket til at løsne sig. Izabel Camille er blot ét af de brands vi sælger hos Chanti.  Disse lange ørehængere med kæde og perler fra Izabel Camille vil være perfekt til sommeren 2022. Vi har øreringe og perlesmykker i massevis, som med sikkerhed kan vække interesse hos alle. 

Halvcreoler med perler

Personlige smykker 
Den perfekte personlige gave

Navnehalskæder har været en populær trend i en lang årrække - og 2022 er ingen undtagelse. Trenden har dog udviklet sig gennem tiden. Hvor mange førhen valgte at bære sit, en venindes eller sin elskedes fulde navn, vælger mange i dag at forkorte det ned til blot ét bogstav. Denne trend er med sin enkelthed perfekt til at give lidt ekstra til sommer outfittet. Man kan style bogstav vedhænget med  alle slags kæder. Hvor end man er mest til korte halskæder, slange kæder eller noget helt tredje, har vi hos Chanti en perfekt kæde til formålet. Bogstav vedhængene kommer i mange forskellige variationer. Ét af vores kunders absolutte favoritter er dette 14 karats guld vedhæng med facetslebne diamanter - perfekt til både hverdag og fest. Dog har vi mange alternativer til mere enkle vedhæng, hvis guld og diamanter ikke er noget for dig. Trenden med lignende vedhæng har allerede taget til i det tidlige forår, men forventes klart at blive endnu mere populært, når gløden kommer frem og vintertøjet bliver lagt på hylden.  

doubledouble

Ankelkæden

Et af de mest populære smykker i sommeren 2022 

Når vintertøjet bliver lagt på hylden, er det tid til at lufte benene og der findes ingen bedre måde at dekorere sine sommerben på, end med ankelkæder. Ankelkæden er i mange år blevet brugt som en  perfekt sommer accessorie. Kæden kan styles i forskellige metaller, med perler, forskellige sten mv., så mulighederne for denne sommer trend er uendelige. Smykker behøver ikke altid være prangende for at give noget ekstra til dit outfit. Denne forgyldte ankelkæde er med sin enkelthed perfekt til de brune stænger, som enten kan bæres alene eller blandes med andre ankelkæder med alverdens mønstre og motiver. Ankelkæder er både til voksne og børn, så kig på vores udvalg og kom i sommerstemning med vores altid gode priser.  

 kæder
Vær med på øreringe moden i 2022

Julie Sandlau

Julie Sandlau er et smykkebrand som sælger smykker i høj kvalitet. . Brandet forsøger altid at holde deres smykker luksuriøse, mens kollektionerne på samme tid bevæger sig i takt med tidens mange trends. Ét af Julie Sandlau’s populære smykker er blandt andet disse forgyldte blad øreringe. Øreringene er som resten af brandets kendetegn “Tree of life”, inspireret af østens natur. Brandets kendetegn er umuligt ikke at spotte i mængden, da Julie Sandlaus smykker har et helt bestemt udtryk. De mange farver, former og figurer er et oplagt valg til sommeren 2022’s smykketrend, da mulighederne for smykker rækker lige så langt som fantasien.  

Julie Sandlau giver enhver kvinde muligheden for at finde et smukt sommer smykke til samlingen med sit brede udvalg - så der er ingen undskyldninger! Shop Julie Sandlau smykker hos Chanti her 

 julie sandlau vedhæng

Smykketrend i 2022

Smykker med farvede sten

Trends kommer og går. Nogle smykketrends hænger ved i flere år, mens andre aldrig rigtigt når at få deres ‘time to shine’. Én ting er dog helt sikkert - farvede sten er en sikker vinder hvert år. Vi kendetegner sommeren som en tid med både fest og farver, og det skal vores smykker selvfølgelig afspejle. Hos Chanti har vi et stort udvalg af smykker med multifarvede sten, som kan give ethvert outfit et friskt pust. Et af vores populære valg er blandt andet denne smukke smalle ring i 9 karat guld. Ringen følger godt med på 2022’s mest populære smykketrends med sine forskellig farvede sten i både grøn, gul, blå, lilla og rød. Smykker som disse kan bruges til alle anledninger, hvilket gør smykker med farvede sten til en trend for alle og enhver. Find denne smukke og unikke ring her.  

ring

Herunder har vi samlet de mest efterspurgte spørgsmål under trends i sommeren 2022:

Hvilke er de største smykketrends i 2022?

Der er mange forskellige trends inden for smykker som især har taget til i 2022. Nogle har trendet i mange år efterhånden, hvor andre har udviklet sig gennem årene og trender som en ny version af smykket. Smykker med perler går igen år efter år. Uanset årstid vil perlesmykket helt klart være en del af modetendensen, men én ting er helt sikkert - perler er også et klart sommerhit! Udover perlesmykker er det altid en sikker vinder at gå med farver om sommeren. Især lyse og skrigende farver giver et godt pust til den solbrændte hud.

Hvad er det perfekte smykke til sommeren 2022?

Én af de største smykketrends i 2021 var panserkæden, og denne moderne kæde har endnu ikke mistet sin popularitet. Mange har allerede den simple og stilede kæde i deres smykkekollektion, enten som et armbånd, en halskæde eller sågar en ring. De er chunky, men stadig enkle og kan derfor gå til alting. En panserkæde er et musthave i kollektionen, så står du og mangler en panserkæde? Find et hav af panserkæder hos Chanti.

Hvordan kan man udfordre sit sommeroutfit med et personligt smykke?

Hos Chanti har vi mange muligheder for at give ens outfit et personligt touch ved brug af smykker. Her blandt andet ved at pynte sig med smykker med gravering. Der er mange forskellige muligheder, hvis man ønsker sig et smykke med indgravering. Det kan afhænge af formen, metallet eller farven på en sten. Det personlige ved indgraverede smykker er, at man helt selv kan vælge hvad der skal stå. Mange vælger blot at skrive et navn eller en dato, men der er et hav af muligheder. En halskæde med en indgravering er en perfekt sommergave til en du holder af. Det personlige smykke viser omtanke og hvor meget du holder af personen. Perfekt til et fødselsdagsbarn i sommermånederne!

forgyldte smykker

Hvilke smykketrends er nye i 2022?

Trenden med navnehalskæder har været under udvikling i mange år. En tendens vi oplever er, at flere og flere hælder til det mere enkle look, hvilket et bogstav vedhæng er det perfekte valg til. Vedhængene kan både bruges til korte og lange kæder, være i guld eller sølv og kan kombineres med én eller flere halskæder. Vedhænget kan enten være enkelt i sig selv med et skinnende smukt metal eller gøres mere iøjnefaldende med facetslebne diamanter indsat i vedhænget. Alle elsker et personligt smykke - og et bogstav smykke er meget personligt. Find dit bogstav vedhæng hos Chanti.

Hvilke øreringe slår igennem med øreringe mode i 2022?

Julie Sandlau er et vel- og anerkendt smykkebrand vi sælger hos Chanti. Julie Sandlau har en masse populære øreringe som falder i mange kvinders smag. Ikke nok med at smykkerne er i topkvalitet, så har brandet smykker i alverdens farver og mønstre, hvilket gør det umuligt ikke at kunne finde et par smukke øreringe. Som nævnt er et af kendetegnene på Julie Sandlau’s smykker de mangefarvede sten. Smykkerne kan blandt andet indebære kvarts, zirkoner, onykser samt krystaller. Farvede sten er perfekt til sommerens frembrusen. Find Julie Sandlau smykker hos Chanti.

Hvilke smykker er perfekte til sommeren 2022?

Står du og mangler det helt perfekte sommersmykke? Så frygt endelig ikke. Selvom der findes mange forskellige trend, så er ankelkæde en sikker vinder. Du kan ikke undgå at spotte en ankelkæde eller to i sommerens løb. Når vinterskoene er taget af de vinterblege fødder og støvlerne bliver udskiftet med sandaler, vælger mange mennesker at pynte deres ankler med fine kæder. Ankelkæder er ofte blot en enkelt kæde, men du kan også gøre dine ankelkæder personlige ved at påsætte et vedhæng eller to.

Tjek seneste indlæg!