New Collection

New Collection

Det er tid til nye smykker, der kan spice outfittet op! Vores seneste kollektion er særlig ekstravagant, og er sammensat af forskellige diamant- og perlesmykker. Derudover finder du mange forskellige slags ædelstenssmykker: alt fra rubiner til safirer etc.

Diamant collection

Diamanter tiltrækker opmærksomhed med deres gnist og utrolige udstråling. En bred vifte af dekorative former kan findes, såsom ringe, vedhæng, halskæder, øreringe, armbånd, ure og mange flere designet til mænd og kvinder. I disse dage prydes diamantsmykker med et strejf af guld, der tilføjer til det smukke glimt. Blandt et væld af diamantsmykker tjener diamantringe som glimrende tilbehør til outfittet.

diamant creoler

 

Diamanter har længe været kvinders bedste ven, og det mest eftertragtede naturligt forekommende mineral af dem alle. Men i disse dage er det en drøm, der går i opfyldelse for begge køn, når ringe med indlejrede, funklende diamanter gives. Diamantringe bæres ved forskellige lejligheder, især når det kommer til forlovelser og bryllupper. Når det er sagt, er en diamantprydet solitairering traditionel og trendy på samme tid, og giver en utrolig gnist. Kombinationen af ​​guld- og diamantringe har altid fungeret som et statussymbol, især i form af forlovelsesringe, vielsesbånd og kors, uden nogen begrænsning af køn. Elegancen leveret af kombinationen af ​​diamanter og guld kan simpelthen ikke toppes af andre ædelsten.

Denne elegance kan du opnå med vores helt nye og smukke kollektion af forskellige diamantsmykker. Find vores nye diamantsmykker her.

Forgyldte ringe på hænder

Andre ædelsten

Er diamanten for dyr, kan du med fordel vælge smykker med andre ædelsten. Faktisk er ædelsten næst finest til diamanter, men der er nogle ædelsten, der er dyrere end diamanter. Disse sten er dog usædvanlige og bruges ofte til udstilling på museer. Ædelsten reflekterer lys ligesom diamanter, og de findes i en rig serie af former og farver.

Også dette smykke er iøjnefaldende. Intet er bedre end ædelsten, når det kommer til at lave smykker som ringe, øreringe, armbånd og halskæder.

Ædelsten er relateret til bestemte astrologiske planeter. Det antages, at de bærer lindring til menneskers liv. Derudover menes det, at ædelsten har en indvirkning på både det mentale, fysiske og åndelige aspekt af mennesket. Derudover er ædelstene også populære, fordi det siges at gøre individet fri for åndelige og mentale problemer, såsom fortvivlelse, pres, ærgrelse, dårlige drømme, onde tanker og meget mere.

doubledouble

Perle collection

Verdens ældste smykkesten, perler, har været æret i årtusinder. Vi ved, at de er blevet brugt som pynt i årtusinder takket være fundne fragmenter af perlesmykker, og i det gamle Rom blev perlesmykker betragtet som det ultimative statussymbol. Så dyrebare var de sfæriske perler, at Julius Cæsar i det 1. århundrede f.Kr. vedtog en lov, der begrænsede brug af perler til de herskende klasser. Med en så lang og gammel historie er det ikke underligt, at perlen med tiden blev indhyllet i myter og legender. Med hensyn til deres modevaluta har perlerne haft noget af en ujævn rejse, især i sidste halvdel af det 20. århundrede. I 1920'erne afspejlede perlekæder i form af enkle tråde mode for strømlinede designs. Disse lange halskæder, der er kendt som sautoirer, måler ofte mere end 70 cm og dekoreres med en kvast som vedhæng. "En kvinde har brug for tovværk og tovværk af perler," erklærede Coco Chanel, som sjældent blev set uden en bunke perler, båret om sin hals.

Forgyldt ring og perlekæde

Perler er altså en klassiker inden for smykker. Tidens tendenser inden for perlesmykker er dog lidt anderledes end den klassiske duo: perler og en lille sort kjole. I denne sæson kan du roligt lege med størrelsen og formen på smykkerne. Særligt er asymmetriske perleøreringe blevet populære. I modsætning til tidligere, er perleøreringe ikke længere kun forbeholdt den modne kvinde. I dag ses perleøreringe i højere og højere grad også på de yngre kvinder og unge piger. Over alt ses perlearmbånd, halskæder, øreringe og hårspænder. Perler er altså blevet en uundværlig del af smykkesamlingen.

Find vores nye kollektion af smukke perlesmykker her.

Er du på udkig efter et nyt sæt øreringe? En smuk diamantring eller ædelstensprydede halskæder? Så kan du finde det i vores nye kollektion, og med fordel få inspiration til en gave til en du holder af. Se hele vores nye kollektion her.

 

Tjek vores smykker!

Tjek seneste indlæg!