Katalog af morganit smykker

Katalog af morganit smykker

I CHANTI´s eget Morganit katalog kan du danne dig et overblik over vores øreringe med ædelstenen Morganit. I vores katalog kan du se billeder, beskrivelser og priser af vores smykker, og således danne dig en idé om, hvilke slags Morganitøreringe du kunne tænke dig. Øreringene findes i forskellige prisklasser og design, og der er altså noget til alle der elsker den lyserøde ædelsten.

ørestikker med morganit

I kataloget har vi øreringe i forskellige former, alt efter hvilket look du går efter. Derudover har vi både ørestikker samt ørekroge afhængigt af, hvor ekstravagant dine øreringe skal se ud.

Ædelstenen Morganit er i senere år blevet en meget populær sten, der blandt andet har fungeret som et alternativ til diamanter i hovedsageligt forlovelsesringe. Det er en ædelsten man kan vælge uden at springe budgettet, hvilket er et oplagt valg, da den også har fået et ry for at være en kærlighedssten grundet dens lyserøde farve. Desuden er Morganit en meget holdbar ædelsten, hvilket gør den velegnet til daglig brug, i eksempelvis øreringe eller forlovelsesringe.

Hvis du gerne vil se vores brochure med Morganit, kan du klikke her.

Morganit katalog

Hvis du vil se vores udvalg af andre smykker med Morganit, kan du klikke her.

*Priserne i kataloget er gældende per 12.10.2021 og kan ændres uden varsel.

Tjek vores smykker!

Tjek seneste indlæg!