Diamant armbånd

 1. Aagaard armbånd i forgyldt sølv med og 1 brillantslebne hvide diamanter.
  Vejl. pris 295,-
  CHANTI pris 280,-
 2. armbånd i 14 karat hvidguld med blank overflade 12 brillantslebne diamanter på ialt 0,26 Wesselton/SI.
  Vejl. pris 16355,-
  CHANTI pris 14220,-
 3. Aagaard diamant armbånd i sølv med og 1 brillantslebne hvide diamanter.
  Vejl. pris 245,-
  CHANTI pris 242,-

Diamant armbånd fås i mange forskellige design, og vi har mange pæne diamant armbånd. De vil fuldende ethvert look. Bliv aftenens midtpunkt med et elegant diamant armbånd. Alle vores diamant armbånd skinner af kvalitet og passer til de fleste kvinder. Køber du smykker hos CHANTI, kan du spare helt op til 70 %. Samtidig vil du få dit diamant armbånd leveret hurtigt i pæne gaveæsker. Forkæl dig selv eller en bekendt med et diamant armbånd. Leder du efter en anden type armbånd, så kan du se hele vores udvalg af armbånd her.

Armbånd med diamanter

Armbånd med diamanter i flotte designs - Bestil dit armbånd med diamanter lige her. CHANTI har nemlig lave priser, der er markant lavere i forhold til de vejledende butikspriser. Samtidig har vi et stort udvalg af armbånd med diamanter og andre flotte stentyper. Et armbånd med diamanter vil klæde alle kvinder og gøre dig meget mere attraktiv. Et diamantarmbånd vil få dig til at stråle ved alle fine lejligheder. Gennemse hele vores udvalg  find et flot armbånd, der matcher din personlige stil. Køber du et armbånd med diamanter hos os, leverer vi det hurtigt og sikkert lige til din dør. Du slipper for besværet i butikkerne og vil altid have 30 dages returret, hvis du skulle fortryde købet. Dette gælder selvfølgelig på alle vores flotte armbånd.

Diamantarmbånd

Diamantarmbånd fås i mange forskellige design, og vi har mange pæne diamantarmbånd. Et diamantarmbånd vil fuldende ethvert look. Bliv aftenens midtpunkt med et elegant armbånd med diamanter. Alle vores diamantarmbånd har en høj kvalitet og et flot design. Bestil et armbånd med diamanter med det samme og spar op til 70 %. Vi leverer dit diamantarmbånd i løbet af få dage.