Smykkebrands hos CHANTI

julie sandlau

Julie Sandlau

Julie Sandlau er blevet et kendt brand, som kan købes i mange lande og steder, og vi hos CHANTI er ikke en undtagelse.

Historien om Julie Sandlau

Julie Sandlau var ved at læse til jurist i 00’erne, men rejste på et tidspunkt rundt i østen, hvor hun lod sig inspirere af en anden kultur og æstetik end vi har herhjemme. Dette blev startskuddet for hendes design, som er reflekteret i hendes smykker. I 2002 stiftede hun smykkefirmaet Julie Sandlau ApS med sin mand, Dennis Jacobsen, hvis popularitet har betydet, at firmaet kan findes i mange lande verden over. 

Julie Sandlau smykker

Julie Sandlau har et fast symbol, hvilket mange genkender som det lille blad. Inspirationen kom netop dengang hun rejste rundt i østen, hvor hun faldt over en unik kinesisk plante, med helende egenskaber. Hun forelskede sig i dens perfekte design, og bladets fine silhuet endte med at blive inspirationen, der satte gang i smykkerne. Brand-kendetegnet går derfor under navnet ”Tree of Life”.

Smykker med fokus på bæredygtighed

Julie Sandlau smykkerne bliver produceret på mærkets egen fabrik i Vietnam, hvor der er stor fokus på bæredygtighed. Fabrikken er nemlig medlem af United Nations Global Compact, som støtter og opfordrer virksomheder over hele verden til at vedtage bæredygtige og socialt ansvarlige tiltag, som blandt andet menneskerettigheder, arbejdsrettigheder, miljø og antikorruption. UN Global Compact er verdens største initiativ for virksomhedsbæredygtighed, så du kan altså roligt tilføje Julie Sandlau-smykker til din egen smykkesamling med en god følelse i maven. 

Julie Sandlau hos CHANTI

CHANTI.dk kan du gå på opdagelse blandt de mange smykkekollektioner i Julie Sandlau universet med det skandinaviske look med inspiration fra østen. Her kan du finde smykker lige fra enkle øreringe der passer til konfirmanden, til luksuriøse smykker til alverdens fester. Uanset hvad du leder efter, er der et væld af muligheder blandt de mange øreringe, ringe, halskæder og armbånd, der er produceret ansvarligt og med kærlighed. Hvis du køber Julie Sandlau-smykker hos os får du dem inden for et par hverdage, og i en fin æske som man kender dem fra butikkerne. 

Du kan finde alle Julie Sandlaus smykker her!

doubledouble

Kranz og Ziegler

Kranz og Ziegler er efterhånden blev et stort mærke i Danmark, hvor de producerer klassiske og moderigtige smykker.

Historien om Kranz og Ziegler

Kranz og Ziegler er et smykkebrand startet af Mads Ziegler, men tilbage i 2018 overtog smykkehuset Aagaard brandet og lige på nær serien “Story” der nu bliver ført videre af Christina Design London.

Kranz og Ziegler smykker

Godt håndværk og dansk design er nøgleordene for Kranz og Ziegler. Smykkerne er klassiske men moderigtige, hvilket gør at de kan bruge på tværs af alle aldersgrupper.

Kranz og Ziegler hos CHANTI

Du kan finde smykker fra Kranz og ZieglerCHANTI.dk. Disse smykker klassiske og stilrene, og der er noget for enhver.

Marguerit ørestikker

Aagaard smykker

Smykkebrandet Aagaard er mere end 70 år gammelt, og er nu en af de førende smykkeleverandører i Skandinavien.

Historien om Aagaard smykker

Aagaards historie går helt tilbage til 1946, hvor det danske smykkebrand blev startet af Jens J. Aagaard. Den første guld-kollektion blev lanceret i Svendborg, hvor det siden hen kun har taget fart, og Aagaard smykker er nu en af de største smykkeleverandører i Skandinavien.

Designet på smykkerne er tidsløse og klassiske, hvilket gør dem særligt velegnet til dem som ønsker et livsvarigt smykke.

Aagaard smykker

Hos Aagaard Smykker er der især lagt fokus på godt håndværk, som præger kvaliteten på smykkerne, der altid er høj. Smykkerne er utrolig unikke, men stadig klassiske og stilrene.

Aagaard hos CHANTI

Hos CHANTI har vi et stort udvalg af Aagaard smykker, hvor hvert design fortæller deres egen historie. Aagaards smykker er tidsløse, og har et meget eksklusivt udtryk.

doubledouble

Izabel Camille

Smykkebrandet Izabel Camille er vokset i høj fart siden 2008. Med deres moderne og elegante designs, rammer de en bred målgruppe af kvinder.

Historien om Izabel Camille

Izabel Camille er ejet af Kamille Østergaard, der sammen med sin mor, Ann Ulrich, til dagligt driver virksomheden med en række medarbejdere i Nordsjælland. Virksomhedens historie starter tilbage i 2001, hvor Kamille Østergaard begyndte at udleve sin drøm om et kreativt univers. Sammen med sin mor startede de Izabel Camille i 2008, hvor det kun har taget fart siden.

Izabel Camille smykker

Smykkerne fra Izabel Camille er meget moderne, men de formår alligevel at ramme en bred målgruppe af kvinder. Smykkerne er skabt med inspiration fra naturen med skandinaviske og lyse farver. De stilrene og elegante smykker er skabt med godt håndværk og dedikation, hvilket især påvirker virksomhedens vækst.

Izabel Camille hos CHANTI

Vi har hos CHANTI et stort og godt udvalg af smykker fra Izabel Camille. Smykkerne er stilrene og moderne. Med sine fine og prangende farver skaber smykkerne et friskt men elegant udtryk

Du kan finde hele udvalget af smykker fra Izabel Camille her.

Forgyldte øreringe

Nordahl Andersen

Brandet Nordahl Andersen er et stærkt brand som de seneste år har vundet flere priser og skabt succes om sig. De er især anerkendte på nationalt, men også internationalt.

Historien om Nordahl Andersen

Nordahl Andersen er en familieejet smykkevirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1984 af Niels Ove Andersen. Virksomheden blev overtaget af den næste generation, Michael og Lisbeth Nordahl Andersen, i 2007, hvor succesen rigtig tog fart.

Nordahl Andersen smykker

Ikke nok med, at Nordahl Andersen er førende inden for smykkebranchen, så er de også førende inden for særligt dåbsgaver. Dette gør sig gældende for både smykkeskrin, bestik og meget mere. I forhold til Nordahl Andersens smykker, så er designet klassisk og elegant, og disse smykker kan ramme en rigtig bred målgruppe.

Nordahl Andersen hos CHANTI

Vi har et stort udvalg af Nordahl Andersen på CHANTI.dk, hvor du kan finde noget til enhver smag. Nordahl Andersen laver nemlig både smykker til voksne og børn, samt dåbsgaver. Uanset hvilken type smykke du leder efter har Nordahl Andersen både ringe, øreringe, armbånd, dåbsgaver samt meget mere som du kan finde her.

 doubledouble

BNH

BNH Kædevarer ApS står bag de populære og tidsløse BNH Kæder.

Historien om BNH

BNH Kædevarer ApS er en dansk virksomhed, som fik sin start tilbage i 1960’erne. Sidenhen er de blevet en af de største leverandører af især guldkæder

BNH smykker

BNH producerer kæder i klassiske designs i mange forskellige længder, bredder og materialer. Blandt andet nogle af de helt populære kædetyper såsom Venezia-, anker- og panserkæder.

Det er muligt at finde BNH kæder i alle prisklasser. Priserne afhænger af kædens materiale og størrelse, hvilket givet et utal af muligheder for at finde en helt perfekt kæde.

Udover at være producere de populære kædetyper, så producerer BNH også andre smykker, blandt andet creoler og vedhæng.

BNH hos CHANTI

Hos CHANTI kan du finde et utal af smykker fra BNH. Både armbånd, halskæder, vedhæng og øreringe. BNH laver deres smykker i mange materialer som blandt andet sølv, hvidguld og flere guld karat. Smykkerne er meget klassiske og tidsløse, hvilke gør at de kan gå i arv i flere generationer.

doubledouble

Randers sølv

For over 150 år siden startede Randers Sølv deres rejse med håndlavede smykker. Siden da har virksomheden vokset sig stor og er blevet et stærkt brand.

Historien om Randers sølv

Randers sølv startede deres historie tilbage i 1853 af Rasmus Henrik Tvenstrup, som åbnede en guldsmedeforretning i Randers. Virksomheden indebar flere familiemedlemmer blandt andet Tvenstrups kone og søn. Omkring 40 år efter opstart af virksomheden bliver sønnen Alfred eneejer af Randers Sølv. Derefter starter succesen rigtigt, hvor Alfred bygger fabrikker og skaber en millionomsætning.

Randers sølv smykker

Kvalitet er et nøgleord for Randers Sølv. Smykkerne er håndlavede, hvilket gør smykkerne helt specielle og unikke. Randers Sølv har både ringe, øreringe, slipsenåle og meget mere.

Randers sølv hos CHANTI

Hos CHANTI har vi et stort udvalg af Randers sølvs elegante smykker. Smykkerne er meget unikke, hvilket gør smykkerne specielle. Selvom sølv ligger i navnet, så er guldsmykker også en del af Randers Sølvs sortiment.

Du kan finde vores udvalg af Randers Sølv smykker lige her.

Hjerte ørestikker

Siersbøl smykker

Siersbøl blev skabt for lige omkring 80 år siden, og er kun blevet mere populært med tiden. De meget klassiske smykkedesigns ses stadig i modebilledet i dag.

Historien om Siersbøl smykker

Siersbøl blev skabt af Hermann Siersbøl tilbage i 1940’erne, og sidenhen er brandet blevet relanceret af Nordahl Andersen. Nogle af Siersbøls smykker har haft deres debut i filmen “Baronessen fra benzintanken” af Ghita Nørby fra 1960.

Siersbøl smykker

Siersbøl har en del klassiske smykker som blandt andet dagmarkorset, kadaver skiltet og de fine margueritter. Brandet er særligt kendt i modebilledet, da deres klassikere aldrig går af mode. Siersbøl smykker er af rigtig høj kvalitet, hvilket resulterer i en lang holdbarhed. Mange oplever så god kvalitet, at smykkerne kan gå i arv i generationer.

Siersbøl hos CHANTI

CHANTI.dk kan du finde vores udvalg af smykker fra Siersbøl. Sortimentet er stort og der er noget for enhver smag. Både halskæder, vedhæng, øreringe og meget mere fra Siersbøl er tilgængeligt på CHANTI.dk.

 Kors armbånd

Støvring design

Støvring producerer kvalitets-smykker til overkommelige priser, til både dig og dine kære.

Støvring design smykker

Støvring producerer deres smykker ud fra det motto at smykker skaber glæde. Smykkerne skal skabe en følelse for den som bærer dem. Støvring har en meget bred målgruppe i og med, at de også producerer smykker særligt til børn.

Støvring design hos CHANTI

CHANTI har et stort udvalg af smykker, også til børn, fra Støvring Design, så både du og dine kære kan finde lige præcis det i leder efter. Du kan finde udvalget af smykkerne fra Støvring Design her.

doubledouble

Joanli Nor smykker

Joanli Nors smykker er skabt til kvinder der ønsker feminine smykker, der er lavet med inspiration fra et romantisk univers.

Historien om Joanli Nor Smykker

Joanli Nor er et dansk smykkebrand der er ejet Nordahl Andersen. Nordahl Andersen blev i 1984 grundlagt af Niels Ove Andersen, og er sidenhen blevet et af de førende brands nationalt.

Joanli Nor smykker

Joanli Nors smykker har et meget feminint og eksklusivt design som er med til at afspejle et romantisk univers.

Smykkerne fra Joanli Nor er især gode at bruge til særlige begivenheder. De farvede kubiske zirkonia giver smykkerne et eksklusivt og smukt udtryk. Smykkerne kan også benyttes til hverdag, hvor de kan pifte et outfit op. Mange af smykkerne har multifarvede sten, som gør dem helt specielle og unikke.

Joanli Nor hos CHANTI

Hos CHANTI har vi et stort udvalg af smykker fra Joanli Nor. De smukke og specielle smykker kan findes både som øreringe, vedhæng og halskæder. Du kan finde hele udvalget af Joanli Nor smykker her.

 Hjerte halskæde

Scrouples smykker

Scrouples smykker har i årtier været kendte for deres elegante smykker og kvalitet, til meget overkommelige priser.

Historien om Scrouples smykker

Scrouples smykker blev for lige over 40 år siden grundlagt af Anders og Esther Møller. Lige nu er det den næste generation, Lene Høffner og Claus Møller, der leder virksomheden, som bliver forhandlet mere end 300 steder.

Scrouples smykker

Smykkerne fra Scrouples er præget af en særlig god kvalitet og elegante designs. Scrouples trækker meget inspiration fra det nordiske, som gør sig gældende i deres enkle designs.

Scrouples har en del forskellige kollektioner, hvor designs og ideer bliver ført ud i de smukkeste smykker, og skaber noget til enhver smag.

Scrouples smykker hos CHANTI

Smykkebrandet Scrouples henvender sig til en bred målgruppe, da smykkerne findes i forskellige prisklasser og varierende, enkle designs. Hos CHANTI har du mulighed for at se et stort udvalg af Scrouples smykker, hvor der er noget til enhver smag. Du kan blandt andet finde både øreringe, halskæder og armbånd.

 Små creoler

ID Fine

Smykkebrandet ID Fine formår med deres stilrene designs at skabe smykker der kan kombineres, for enten at skabe et

Historien om ID Fine

ID Fine startede i 2017, og er siden da blevet er brandet blevet et af de helt store i Danmark.

Smykkerne fra ID Fine bliver designet i brandets hjemby, København, og produceret på egen fabrik i Vietnam. Fabrikken er medlem af flere organisationer som sikrer en ansvarlig produktion samt har fokus på miljø og menneskerettigheder.

ID Fine smykker

ID Fine kombinerer traditionelt guldsmede-håndværk og moderne trends, for at skabe moderigtige smykker der er præget af det klassiske. Smykkerne findes i enten 22 karat forgyldt- eller 925 sterlingsølv.

ID Fine hos CHANTI

Hos CHANTI kan du finde udvalget af ID Fine øreringe, som er enkle og stilrene. Øreringene er især gode, til dig der kombinerer øreringe. Du kan finde smykkerne fra ID Fine her.

 Simpel halskæde

Sistie

Smykkemærket Sistie har skabt et unikt univers, hvor unge kvinder kan være kreative i et specielt univers præget af drømme, mål og de udfordringer man kan opleve som ung.

Historien om Sistie

Kvinden bag Sistie, Kamille Carolina Østergaard, stiftede tilbage i 2008 smykkemærket Izabel Camille. Selvom Izabel Camille ikke har stået stille de sidste ti år, har det ikke stoppet hende for at udvide med et nyt og lækkert søsterbrand.

Skabt med specielt Kamilles to døtre i tankerne, er Sistie et fællesskab bygget på drømme, passion og kreativitet, hvor unge kvinder er medskabere af smykkerne med egne personlige kollektioner.

Sistie smykker

Smykkerne fra Sistie er kreeret med tankerne på at kunne mixe og matche smykkerne og bruge dem lag på lag. Selvom mange af smykkerne har kant i form af forskellige farver, teksturer og størrelser, er der stadig meget elegance og stil over smykkerne.

Sistie hos Chanti

Hos Chanti har vi et udvalg af smykker fra Sistie i både guld og sølv, som kan kombineres med hinanden og andre smykker. Udvalget er præget af teksturer og perler, hvilket gør dem helt unikke.

Du kan se vores udvalg af Sistie smykker her!

doubledouble

Enamel Copenhagen

Hos Enamel Copenhagen bliver der skabt smykker som afviger fra det klassiske smykkebillede med moderne og elegante smykker, der har et praj af leg og humor. 

Historien om Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen har været at finde siden 2012, hvor Marie Rantzau startede det farverige og unikke smykkeunivers. Enamel betyder emalje, og en farverig emalje har altid været et af de særlige kendetegn ved smykkerne. Enamel Copenhagen er et frisk pust til smykkeverdenen med moderne og klassiske smykker.

Enamel Copenhagen smykker

Smykkerne fra Enamel Copenhagen er lavet af 18 k guldbelagt sterlingsølv i høj kvalitet, uden at gå på kompromis med prisen. Hos Enamel Copenhagen får du elegante, unikke og prisvenlige smykker, der bærer præg af et legende samt feminint univers.

Enamel Copenhagen hos Chanti

Hos Chanti har vi et stort udvalg af Enamel Copenhagens farverige og unikke smykker. Smykkerne giver god mulighed for at kombinere diverse styles for et personligt look. Shop Enamel Copenhagen hos Chanti her!

doubledouble

Hultquist Copenhagen

Det anerkendte smykkebrand Hultquist Copenhagen pryder smykkeverden med smukke farver, former og teksturer. De modige styles skaber nogle helt særlige udtryk, og afviger fra det klassiske smykkebillede.

Historien om Hultquist

Hultquist Copenhagen blev lanceret tilbage i 1980 af Anne Hultquist. I 2018 startede den yngre generation, Martin og Ida Hultquist, i familievirksomheden, hvor de sidenhen har fornyet mærket og skabt et mere ungt og farverigt smykkeunivers.

Hultquist smykker

Smykkerne fra Hultquist er inspireret af tidens trends og tendenser, hvor hvert smykke er unikt. De iøjnefaldende smykker er ofte inspireret af Idas rejse i livet, hvor både natur og kunst spiller en vigtig rolle. Hos Hultquist er det både muligt at finde smykker i alverdens farver og former, men også stilrene og klassiske styles. Smykkerne kan mikses for at skabe et unikt og personligt look.  

Hultquist hos Chanti

Hos Chanti har vi et stort udvalg af smukke perlekæder, iøjnefaldende øreringe og fine armbånd fra Hultquist. Smykkerne kan mikses med hinanden, men også bruges for sig – Mulighederne er mange. Hvis du er blevet nysgerrig på udvalget af Hultquist hos Chanti, kan du finde smykkerne her!

 hultquist copenhagen

Nava Copenhagen

Med smykker inspireret af kultur og natur, formår Nava Copenhagen at skabe enkle, men samtidig helt unikke smykker.

Historien om Nava Copenhagen

I 2019 startede tvillingesøstrene Maria og Camilla Rindal Petersen smykkemærket Nava Copenhagen. Med en vision om unikke smykker i god kvalitet til rimelige priser, har de, de seneste år, prydet smykkebilledet med smykker, der tager inspiration fra deres rejser rundt om i verden.

Nava Copenhagen smykker

Smykkerne fra Nava Copenhagen er skabt ud fra tankerne om styles, der ikke går af mode og som kan kombineres for at skabe forskellige udtryk. I designprocessen lægger tvillingesøstrene stor vægt på at skabe feminine og enkle udtryk, der fuldender outfits og looks.

Nava Copenhagen hos Chanti

Hos Chanti har vi en god portion af de smukke og feminine smykker. De forskellige styles findes i 925 sterlingsølv og 18k guldbelagt. Smykkerne kan kombineres med hinanden på kryds og tværs, så du kan finde det helt rigtige look for dig. Nava Copenhagens smykker kan findes hos Chanti her!

doubledouble

Tjek seneste indlæg!