Gaveguide til mors dag

Gaveguide til mors dag

Mors dag

Mors dag er en af årets vigtigste dage! Det er en hel dag dedikeret til at hylde sin elskede mor, og alle andre fantastiske mødre. Der foretages flere telefonopkald på mors dag end nogen anden dag på året, og sådan skal det være! En mor giver alt, uden at bede om noget til gengæld. Det er derfor vigtigt at give igen på denne dag.  

I Danmark har mors dag været en anerkendt mærkedag i mange år. Den amerikanske forfatterinde Julia Ward Howe var den første som bragte ideen om at dedikere en særlig dag til mødre. Hendes ide var, at det ikke blot skulle være en dag, hvor alle mødre blev forkælet med kærlighed og gaver, men også en dag, der handlede om fred. 

 

mor,barn vedhæng i sølv

Ikke for at reducere blomsters skønhed, men når du handler til mors dag, varer smykker uden tvivl længere. Der er en holdbarhed, sentimentalitet og arvestykkekvalitet ved smykker, der gør det til et oplagt valg til en mors dags gave. For ikke at nævne de uendelige muligheder for smykker, der føles personlige med både fødselssten og graveringsmuligheder. Det er trods alt smykker der højst sandsynligt vil komme ned ad arvingskæden til børnene - endnu en grund til at give smykker til mors dag. Mors dag er altså en særlig mærkedag. Det er en mulighed for at hylde en af de vigtigste personer i vores liv, og vise hvor meget de betyder for os. CHANTI hjælper dig med at gøre den anden søndag i maj til en særlig varm og betydningsfuld dag for din mor. Hendes kærlighed er trods alt uundværlig. 

doubledouble

Et smykke skal afspejle personen der går med det, og det er derfor passende at overveje din mors stil, og hvad hun plejer at elske. Er hun til guld eller sølv? De fine delikate smykker med søde perler og sten, eller de mere rustikke smykker? Lige meget hvad hendes smag er, så har vi noget der passer. 

 

Et symbol på endeløs kærlighed

Som en overraskelse på den internationale mors dag, vil en ring være en passende gave, fordi den symboliserer en endeløs forbindelse mellem to hjerter. Der findes mange gavemuligheder, hvis man skal give en ring: fra klassisk guld, eller hvidguld med en diamant til farverige smykker med farvede ædelsten. Uanset hvad, så vil et flot smykke egne sig perfekt som en betydningsfuld og mindeværdig mors dag gave! 

Dobbelt hjerte vedhæng

Søde vedhæng og medaljoner

Vedhæng, medaljoner og halskæder er et hit hos alle mødre. Smykker kan have stor værdi og betydning - særligt når det er en gave. Et eksempel på sådan et smykke kunne være en flot kæde med et smukt vedhæng, som måske har en symbolsk betydning for dig og din mor. Der findes smukke vedhæng i alverdens former og materialer, og hos CHANTI kan du f.eks. finde vedhæng i form af en fugl, en blomst, et navn, som medaljon eller mere neutrale vedhæng i minimalistiske former. 

En god gave kan også være hvis et smykke formår at udtrykke hendes personlighed. Hjertevedhæng eller vedhæng med en engel udstråler kærlighed, og vil derfor passe perfekt til en god mors dag gave. 

safir ring

En personlig gave

Hvordan finder jeg en mors dag gave som er speciel? Find et smykke der udstråler kærlighed og personlighed, eller find et smykke der kan knyttes til en oplevelse eller et særligt minde mellem jer.

En medaljon eller en halskæde med navn eller tekst er perfekte smykker, som nemt kan gøres personlige og dermed være et symbol for kærlighed.

Hjerte vedhæng

Hos CHANTI tilbyder vi også et stort udvalg af forskellige smykker med gravering. Alt fra navnehalskæder til søde indgraverede ørestikker. Når du vælger et smykke til en anden, vælger du på en måde allerede noget, der er personligt. Du vælger en vare baseret på bestemte farver, materialer eller smykketyper, der passer til lige præcis dig eller modtageren. Du kan dog udvide denne personalisering med inskriptioner, graveringer, navne, bogstaver, initialer, særlige emblemer eller logoer. Det rigtige smykke kan være en dybt personlig genstand, som tilpasses, for at gøre det unikt for lige præcis din mor. Uanset om det er tilføjelsen af ​​et simpelt initial eller en mere detaljeret hemmelig besked, er det en kunst at købe og skabe personlige smykker. Smykker med gravering er den perfekte personlige gave til mors dag, da de har ekstra særlig betydning. Du kan også vælge et knækhjerte eller købe to ens smykker med hver deres indgravering, så dig og din mor kan bære det samme betydningsfulde smykke.

En mor fortjener et smykke som minder hende om, hvor speciel hun er for dig. Vi håber, at du har nydt at læse vores mors dags gaveguide, og vi håber, at du finder den perfekte gave til din mor. 

Tjek seneste indlæg!