Kombinér øreringe

Kombinér øreringe

Der er mange årsager til at få huller i ørene, men mange vælger det, da det er en elegant accessorie, som kan pifte ethvert outfit op. Der er et stort udvalg af alverdens forskellige øreringe at vælge imellem, når det gælder om at finde din egen stil. Du kan gå efter en mere klassisk stil med enkle øreringe, eller du kan vælge de mere prangende statementøreringe, der stjæler opmærksomheden. Du kan som noget helt tredje, vælge at mixe og matche øreringe i forskellige stilarter, størrelser og mærker, og på den måde gøre looket til dit helt eget.  

 Forgyldte øreringe

I senere år har tendensen været, at man har flere end ét enkelt hul i øret. Mange har nemlig to – eller flere – huller i hvert øre, og det har givet helt nye muligheder for at matche forskellige styles. Når du har flere end ét hul i hvert øre, kan du nemlig også opnå meget forskellige looks, alt efter hvilke slags øreringe du blander. Hos CHANTI.dk kan du købe forskellige øreringe enkeltvis, og du kan derfor kombinere dem lige som du vil for, at opnå den perfekte sammensætning.

ørestikker med zirkoner

Creoler

Creol øreringe er et musthave i din smykkesamling. Der er mange variationer af denne ørering, og du kan derfor opnå forskellige udtryk med denne slags ørering. Der findes både de mere simple og feminine, og så findes der de mere rå og chunky udgaver af creoler. Ved at kombinere flere forskellige creoler i forskellige størrelser i samme øre, kan du således blande både det rå og det feminine look.  

Det er blevet meget populært, at have en større creol i det ”forreste” hul i øret, og en mindre med eller uden vedhæng, i det næste hul. Dette giver et flot look, der får ens øre til at se udsmykket og fint ud.  

doubledouble

Dit valg af creoler kommer også meget an på din frisure, og hvorvidt dit hår er sat op eller er løst. Hvis dit hår er løst, er et par klassiske creoler aldrig et dårligt valg. Hvis dit hår derimod er opsat, kan du gå all in, og vælge en eller flere lidt vildere øreringe. Her er store eller mere chunky creoler et oplagt valg.  

På CHANTI.dk har vi et stort udvalg af creoler i mange forskellige størrelser, stilarter og med eller uden vedhæng, som du kan se ved at klikke her.

 perle øreringe og margueritter

Mix mellem metaller

Når det handler om at mixe sine smykker, er der ingen regler for, hvad der er rigtigt og forkert. Det er altid spændende at prøve noget nyt, og en masse idéer udspringer ofte fra at sidde og prøve sig frem. Én af de mere nylige trends er netop at mixe smykker, men hvor forskellige metaller er i fokus. Det giver et unikt og livligt udtryk at blande guld- med sølv øreringe, og det kan gøres på flere forskellige måder. Dette kan gøres ved at blande alle mulige forskellige typer øreringe, som f.eks. creoler, ørestikker eller earcuffs. Når du blander øreringe i forskellige metaller som guld og sølv, fremhæver du samtidig de forskellige smykker. Det skaber et mere skødesløst og moderne look, der er meget oppe i tiden.

doubledouble

Simple- eller statementøreringe?

Statementøreringe har længe været en dominerende trend, og den ser ikke ud til at ændre sig lige foreløbig. Tværtimod skal øreringene være endnu større og endnu mere bemærkelsesværdige end før. Statementøreringe er kommet for at blive, og der er adskillige måder at opnå et look med iøjnefaldende øreringe. Opdatér din øreringesamling med øreringe med kvaster, perler eller pyntede hoops. Spring ud i det! Det viser individualitet og mod, at skille sig ud fra mængden.  

Selvom statementøreringe er den dominerende trend lige for tiden, så er de mere simple øreringe, så som ørestikker stadig et tidsløst look, der aldrig går af mode. Du kan sagtens formå at skabe et fængende look, hvis du har adskillige huller i hvert øre, og på den måde ”stacker” dine øreringe.  

Forgyldte smykker

Hvis du generelt er til et mere simpelt look, er det også en god idé at matche dine smykker, og skabe en rød tråd mellem de smykker du har på. Den røde tråd kan skabes ved hjælp af flere forskellige ting. Du kan for eksempel matche dine smykker ved at vælge øreringe, der har samme udtryk, samme metal eller er fra samme kollektion. Man kunne f.eks. vælge nogle af vores fine ørestikker i sølv og matche dem med en sølv earcuff eller to. Det ville give et simpelt, fint og feminint look.  

Hvis du ikke kan vælge imellem de simple og larmende øreringe, kan du vælge at kombinere de to. Ved at gøre dette kan du mixe forskellige størrelser, længder og metaller. Dette kan give dig et unikt look, som folk vil lægge mærke til.  

Lange øreringe

Ligesom statementøreringe, er lange øreringe også kommet for at blive. Ørekroge har længe været populære, men de seneste år har kædeøreringe fundet frem. Ørekroge er oftest simple, lidt kortere øreringe med en ædelsten eller et vedhæng af søde motiver. Ørekroge er det perfekte smykke til den klassiske kvinde, da de er enkle, tidløse og kan bæres til alting. Ørekroge kan også sagtens kombineres med et par søde ørestikker eller måske en creol. Du kan finde alle vores ørekroge her 

Kædeøreringe er længere end ørekroge, og stjæler derfor lidt mere af opmærksomheden. Der findes mange forskellige slags kædeøreringe. Både feminine og nogle der giver et mere råt look. I vores sortiment har vi både abstrakte kædeøreringe, kædeøreringe med perler og andre ædelsten. Kædeøreringe er blevet rigtig populære, når man kombinerer flere øreringe. Du kan både vælge flere kædeøreringe, eller kombinere dem med et sæt flotte creoler eller ørestikkere. Ved at kombinere kædeøreringe kan du skabe dit helt eget unikke look. Du kan finde alle vores kædeøreringe her 

Det vigtigste er, at du føler dig tilpas med den smykkekombination du har på. Gør det til dit eget, og hav det sjovt med at mixe og matche alle slags øreringe i dit smykkeskrin, for at finde den perfekte kombination, der passer præcis til dig!

Tjek vores smykker!

Tjek seneste indlæg!