Hvad er en Prøvebox

Hos CHANTI har du mulighed for at se ”dummies” af dine vielsesringe og få målt din ringstørrelse med vores Prøvebox. ”Dummies” er modeller lavet i forgyldt kobber, og har derfor ikke den korrekte vægt, men giver dig mulighed for at se vielsesringene inden endelig bestilling.

På de fleste vielsesringe har du mulighed for at vælge Ja eller Nej til en Prøvebox. Der er ikke returret på CHANTI vielsesringe uanset om de er graverede eller ej, derfor er det vigtigt at du finder den korrekte størrelse inden du bestiller endeligt.

Hvad er en Prøvebox

Sådan ser prøveboksen ud

Selve Prøveboxen er en sort box, hvori der sidder stålringe i størrelserne 46 til 75, i enten 3 mm eller 5,5 mm bredde, samt dummies af vielsesringe I har bestilt. De smalle stålringe anvendes til vielsesringe op til og med 3,5 mm i bredden, de brede stålringe anvendes til vielsesringe der er fra og med 4 mm i bredden. Derudover medfølger et bestillingsskema samt returkuvert med forudbetalt returlabel.

Fingermålere og dummies

Stålringene anvendes til at måle jeres ringstørrelser, da det er vigtigt at ringstørrelserne på jeres vielsesringe er korrekte. Dummies-ringene er blot for at i kan se hvordan vielsesringene ser ud i virkeligheden. Disse er i standardstørrelser og derfor ikke nødvendigvis i jeres størrelser. Det hele skal sendes retur til CHANTI, hvorefter de rigtige vielsesringe bliver sat i produktion.

Sådan bruger du Prøveboxen

Stålringene anvender du både morgen og aften således at du får din korrekte størrelse opmålt. Du skal være opmærksom på om dine fingre er kold, varme eller hævede da dette kan påvirke størrelsen.

Sådan bestiller du en Prøvebox

Find de vielsesringe I ønsker

Klik Ja til Prøvebox i Ønskes PRØVEBOX, som vist på billedet.

Hvis I ønsker gravering, vælg skrifttype ved at klikke på den ønskede skrifttype, og skrive den ønskede graveringstekst i tekstfelterne derunder.

Gennemfør ordre og betalingen.

Prøveboxen afsendes til jer hurtigst muligt og vi hæver det fulde beløb. Der kan være lidt ventetid på Prøveboxen, hvis den er udlånt til andre kunder.

Ved modtagelsen af Prøveboxen måler I jeres ringstørrelse med stålringene og i kan se de dummies der er sendt med.

Ønsker I at bestille ringene, udfylder I bestillingsskemaet med de ringstørrelser I har målt op, samt evt. gravering og skrifttype.

Ønsker I ikke at bestille ringene, krydser I dette af på bestillingsskemaet.

Hele Prøveboxen med dummies, stålringe og bestillingsskema skal sendes retur til CHANTI indenfor 3 hverdage i den medfølgende returkuvert. Når den er kommet retur, modtager I en e-mail på at prøveboksen er modtaget og vi sætter ringene i produktion eller refundere pengene.

Vi ønsker ikke at bestille en Prøvebox

Kender I allerede jeres ringstørrelse, kan I sagtens bestille vielsesringene uden en Prøvebox.

Vælg Nej til Prøvebox.

Husk at tilkøbe evt. gravering.

Gennemfør ordren og betalingen.

CHANTI sender herefter en mail, hvor I skal bekræfte at I er indforstået med at der ikke er nogen returret på vielsesringe med eller uden gravering, samt at jeres ringstørrelser og evt. gravering er korrekt.

Den mail skal I besvare, og vi sætter så ringene i produktion. Vi sætter ikke ringene i produktion før vi har modtaget jeres bekræftelse på e-mail.

Der er ca. 2-3 ugers leveringstid fra vi modtager jeres bekræftelse på e-mail.

Hvornår modtager jeg de endelige vielsesringe?

Der er cirka 2-3 ugers leveringstid på alle vielsesringe fra CHANTI, uanset om de skal graveres eller ikke, fra den dato vi modtager Prøveboxen retur eller modtager jeres skriftlige bekræftelse på mail. Vi har desværre ikke mulighed for at oplyse en præcis leveringstid dato, men sender altid en mail til dig når vi sender de endelige vielsesringe.