Smykketrends

Smykketrends

Et vigtigt element af outfittet

Smykker er blevet et hovedelement og en vigtig del af et fuldendt outfit. Det kan gøre det mere interessant og udtryksfuldt. Dermed kan de rigtige smykker bidrage til et mere stilfuldt outfit. I denne artikel deler vi nogle af de smykketendenser der har været fremtrædende i 2021, og som vil tilføje stil til ethvert look. 

Diamant ringe

Vigtigste modetendenser inden for smykker i 2021

I 1920’erne var det masser af lange perlekæder, i 80’erne de store farverige plastiksmykker og selvfølgelig kender vi 90’erne og 00’ernes hoops og chokers. I 2021 blandes flere af disse trends, men der kommer også andre ting på spil. Nye metaller, ædelsten og styles bliver moderne. I 2021 handler det især om volumen. Adskillige halskæder, massere af ringe og øreringe er det nye sort. Men der er mere endnu. 

Guld

Guld ses som et af de mest ædle metaller, og har i de seneste år været fremtrædende i mange smykkekollektioner. Guldsmykker har et feminint udtryk, men forskellige designs kan give smykkerne både et elegant, råt eller eksklusivt udtryk. Guldsmykker kan altså være meget udtryksfulde. Dette udtryk kan også skabes med forgyldte smykker, som har en guldbelagt overflade.  

doubledouble

Perler

Perler - en klassiker inden for smykker. Tidens tendenser inden for perlesmykker er dog lidt anderledes end den klassiske duo: perler og en sort kjole. I denne sæson kan du roligt lege med størrelsen og formen på smykkerne. Særligt er asymmetriske perleøreringe blevet populære. I modsætning til tidligere, så er perleøreringe ikke længere kun forbeholdt den modne kvinde. I dag ses perleøreringe i højere og højere grad også på yngre kvinder. Overalt ses perlearmbånd-, halskæder-, øreringe- og hårspænder. Perler er altså blevet en uundværlig del af smykkesamlingen. 

doubledouble

Store ædelsten

Store flotte sten. Ædelsten blev moderigtigt sidste år, men i denne sæson har den trend virkelig fået fat. Dette er en trend, som er er nem at omfavne, da denne type smykker findes i alle kategorier. Du kan f.eks. finde vedhæng med store flotte ædelsten, der passer både til hverdag og fest. Find vores smykker med ædelsten her. 

øreringe med ametyster

Panserkæder

Én af de største smykketrends i 2021 er de famøse panserkæder, som efterhånden er et musthave i smykkekollektionen. Dette gælder både som halskæder, ringe og ankelkæder. De er simple og stilede, og kan gå til alting. Her hos CHANTI har vi et stort udvalg af forskellige slags panzer smykker. Kendetegnet for panzer smykker er den fine, men stadig rå kæde, som både findes helt tynde, men også i et mere rustikt look med en chunky kæde. 

Panser smykker 

Bland-selv

Den klassiske “regel” om ikke at bære flere ringe på én gang er blevet udfordret i 2021. Stylister foreslår, at bære flere elegante ringe på én gang. Det gælder både, hvis man bærer guld eller sølv smykker. Selvom man tidligere har holdt sig til et metal ad gangen, er det nu blevet mere moderne at blande som man ønsker. Når det kommer til ringene, er specielt store og asymmetriske ringe blevet enormt trendy.  

Tjek vores smykker!

Tjek seneste indlæg!