Smykker til konfirmanden

Smykker til konfirmanden

Konfirmationen markerer en indtræden i de voksnes rækker, og er en bekræftelse af kristendommen. Efterhånden fejres konfirmationen med en stor fest, og et overvæld af gaver til konfirmanden. Det er altså en stor og vigtig dag, man aldrig vil glemme. Derfor har gaverne også en helt speciel værdi og betydning. At give et smykke som konfirmationsgave, er en meget personlig gave i forhold til blot at give penge. Om det er til konfirmanden eller konfirmandinden, så er et smykke den helt perfekte gave. Vi har derfor samlet et udvalg af smykker, som er ideelle til konfirmationsgaver. Det er et bredt udvalg i forskellige metaller, stilarter og prisklasser. Om du kigger efter det klassiske smykke, som dagmarkorset, eller noget mere moderne, så har vi det.  

Tro,håb,kærlighed vedhæng

Smykker til konfirmanden

Smykker i sig selv går aldrig af mode, og vil altid være en rigtig god gave til enhver lejlighed. Konfirmationssmykker er i forvejen en personlig gave, der får affektionsværdi, men de kan stadig personliggøres yderligere. Du kan eksempelvis vælge stjernetegnssmykker, personlige vedhæng eller smykker med gravering af konfirmandens navn eller datoen for den store dag 

doubledouble

Populære smykker til konfirmanden

Margueritsmykker, dagmarkors eller andre korssmykker er ofte populære som konfirmationssmykker. Det kan også være en god ide at kigge på de nyeste designs, for at konfirmanden modtager de mest trendy smykker. Vi har derfor samlet et udvalg med de klassiske konfirmationssmykker og de nyeste styles.  

 

Marguerit smykker

Smykker til selve dagen

Smykker er perfekte accessories til at spice ethvert outfit up. Også konfirmationstøjet kan få et ekstra pift med nogle smykker, der deruover også kan give et ekstra personligt præg til outfittet. Det kan derfor være smart at overveje hvilke smykker, der passer til lige præcis det outfit du skal bære på den store dag. 

Tjek vores smykker!

Tjek seneste indlæg!