Sådan styler du smykker til dit outfit

enamel armbånd

Der findes ingen regler for, hvordan man kan style og sammensætte sine smykker. Smykker har heldigvis den egenskab, at man kan sætte sit helt eget personlige præg.

Statement smykker

Statementsmykker er utroligt populære for tiden og det forstår man godt. Denne type smykker formår nemlig at give et helt særligt modspil til de mere simple eller klassiske outfits.

Et statement smykke kan beskrives som unikke smykker, der skaber blikfang. Hvis du ønsker at skille dig mere ud fra mængden, vil det være oplagt at tilføje nogle statementsmykker til din samling.

Hos Chanti har vi et bredt udvalg af opsigtsvækkende øreringe og halskæder, og du behøver derfor ikke lede længe for at finde det perfekte statement smykke, der vil kunne peppe ethvert outfit op.

 statement øreringe

Halskæder

Halskæder har altid hittet og været et populært smykke at bære. 

Lige så smuk som en halskæde er i sin rene og enkle form, kan halskæder også sammensættes med andre halskæder. 

De kan sammensættes i forskellige længder og størrelser, samt materialer og strukturer. 

Et simpelt og klassisk outfit kan eksempelvis piftes op ved at tage en lidt større halskæde på, eller vælge en halskæde med et statement vedhæng, som kan puste liv i ethvert outfit. 

Samtidigt kan et mere farverigt og sprælsk outfit tones ned med nogle mere simple halskæder.

En halskæde kan derfor gøre meget for et outfit, og det er værd at tænke over, når man står i den evige 

tøjkrise, for her kan smykker altså være et behjælpeligt redskab.

 doubledouble

 

Blanding af forskellige ædelmetaller

Mange tror fejlagtigt, at man kun kan gå med enten guld eller sølvsmykker, men dette er på ingen måde tilfældet. 

Når det kommer til måden du vælger at sammensætte dine smykker, er det kun fantasien der sætter grænser. Det kan nemlig sagtens skabe et meget interessant og spændende look at blande flere forskellige metaller og materialer. På vores hjemmeside kan du finde mange forskellige ringe og vedhæng hvor sølv og guld blandes, hvilket skaber et mere moderne udtryk.

 forskellige ringe

Flere huller i ørene = Forskellige øreringe

Hvis du bare er vild med øreringe og aldrig kan beslutte, hvilke du mon skal have på fordi du synes de alle er smukke? Så fortvivl ej.

Flere huller i ørene kan nemlig også være lig med flere forskellige slags øreringe.
Det har over et langt stykke tid været en trend at have flere end et hul i hvert øre, og nu ser man ofte folk med mange forskelligartede øreringe i hvert hul i øret.

Det giver mulighed for at eksperimentere med kombinationer og sammensætninger, og øreringene kan få nyt liv ved at placeres i andre huller i øret, end hvad man er vant til. 

Et outfit kan nemt blive løftet uanset hvilken form, størrelse, farve og rækkefølge man sammensætter sine øreringe i. Eksperimenter dig frem, og så skal du nok finde en super fed kombination.

 doubledouble

Flere forskellige ringe

En måde at udfordre eller tilføje liv til sine outfits på, kan være at bære flere ringe på hænderne og ikke kun på den klassiske ringefinger. 

Det er blevet mere udbredt, eksempelvis at bære ringe på lillefingeren og tommelfingeren, og i forskellige mønstre, materialer og tykkelser.

Udover det kan flere ringe også bæres på samme finger. De kan for eksempel bæres i samme størrelse, så ringene nærmest smelter sammen og bliver til én ring, men de kan også bæres i forskellige størrelser, så de sidder i forskellige niveauer på fingeren.

Heldigvis er der ikke nogen korrekt eller ukorrekt måde at gå med ringe på og man kan derfor helt selv bestemme hvilke fingre man synes er bedst at bruge til at bære sine ringe på.

flere forskellige ringe

Tjek seneste indlæg!