Gaven til det store budget

Hos Chanti har vi et bredt udvalg af både elegante og flotte smykker i den højere prisklasse. Det er derfor oplagt at tage et kig på hjemmesiden, hvis du står og mangler en gave til din kæreste, veninde eller en helt tredje.

Hvis det virker lidt uoverskueligt, så stress ikke! Vi har nemlig lavet en komplet guide til at finde den perfekte gave til det store budget.

 diamant ring

Diamanter 

Hvis du er på udkig efter et diamantsmykke, er du kommet til det rette sted. Vi har et meget bredt udvalg til konkurrencedygtige priser. Vi har både klassiske diamantsmykker, der tilføjer elegance til et outfit, men også de mere prangende, hvis du ved at modtageren af din gave elsker at skille sig ud fra mængden. Lige meget hvilket smykke du ender med at købe, kan du i hvert fald være sikker på at kvaliteten er i top.

Klassiske diamant smykker

De klassiske diamantsmykker er en sikker vinder uanset om det er din kæreste, datter eller mor, der modtager gaven. Først og fremmest er solitaire ringe og allianceringe nogle gode eksempler på nogle af de mest klassiske og simple ringe, der kan købes på hjemmesiden. En solitairering, bliver også kaldt “Prinsesseringen” grundet dens smukke og iøjnefaldende sten i midten, og er derfor et godt bud på en gave til kvinden i dit liv.

På trods af begge ringes simple udtryk, tilføjer de utroligt meget elegance til et outfit og kan bæres af langt de fleste uanset stil og udtryk. 

Derudover er det også oplagt at tage et kig på diamanter og perler. Både perler og diamanter ses ofte i den klassiske smykkemode og det spiller derfor utroligt godt sammen når de kombineres.

 doubledouble

Moderne diamantsmykker

Hvis du allerede nu ved, at modtageren af din gave ikke er så meget til klassiske smykker, men i stedet er tilhænger af det mere moderne udtryk, vil det være oplagt at tage et kig på denne del af vores guide.

Mange af de smykker, der er oppe i tiden og som produceres fra mange brands, kan du nu vælge at købe i luksusudgaven hos Chanti. Dette er oplagt, hvis du ved, at modtageren af din gave er vild med denne type smykker, men ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og design. 

I denne kategori vil det være oplagt at have fokus på creoler i guld og diamanter. Creoler har nemlig et utroligt moderne udtryk og et tidsløst design og det vil derfor være en oplagt investering til yndlingsgaven. 

 diamant øreringe

Prangende diamantsmykker

Hvis du leder efter gaven til en, der elsker at skille sig ud fra mængden, vil det være oplagt at kigge på nogle af de mange prangende diamantsmykker fra Chanti. Du kan finde både diamanter og ædelstene i smukke farver, der tilføjer noget helt unikt og eksklusivt til et outfit. 

Dette ses især ved roset ringe og vedhæng, hvor en farvet sten omgivet af diamanter er i centrum. Derudover er der også et bredt udvalg af diamantsmykker med den smukke morganit i centrum, der uden tvivl vil få den heldige modtager af gaven til at høste komplimenter i massevis, hver gang de bærer smykket.

 doubledouble

Guldsmykker 

En altid sikker vinder, er guld. Guldsmykker har været brugt igennem flere tusinde år

og har næsten altid været det foretrukne metal i eksklusive smykker. Guldsmykker har ofte en stor betydning for mange mennesker og det er derfor en perfekt gaveide, hvis man ønsker at give en personlig gave til et større budget.

På vores hjemmeside har vi et bredt udvalg af guldsmykker. Her hos Chanti forhandler vi blandt andet BNH, som er specialister i sølv- og guldkæder.

Kæderne kan fås i forskellige længder og tykkelser og i forskellige slags karat.

Klik her, for at se vores udvalg af guldarmbånd

 Guld armbånd

Gaven til ham

Smykker har længe været forbeholdt kvinder – indtil nu. Det er ikke længere kun den klassiske vielsesring, som mænd bærer. Der er nemlig kommet et hav af smykker til mænd på markedet og det bliver mere og mere populært for mænd også at gå med smykker.

På vores hjemmeside har vi mange forskellige smykker til mænd, heriblandt ringe, armbånd, halskæder og manchetknapper. 

Så hvis du er på udkig efter en gave til manden, der har alt eller som er svær at give gave til, så er et smykke helt sikkert et godt bud. 

Tjek seneste indlæg!