Børnesmykker

Børnesmykker

Smykker i dåbsgave

Mange børn får allerede smykker i dåbsgave, og heraf kan de hurtigt få en interesse for smykker. Det kan være en sød halskæde med et dagmarkors, eller et armbånd med et fint motiv, som for eksempel et hjerte. Hvis du leder efter et smykke til en dåbsgave, kan du finde det lige her. Hos CHANTI har vi et bredt udvalg af forskellige søde børnesmykker til helt overkommelige priser. Alle vores smykker er 100% nikkelfri, så du behøver ikke bekymre dig om allergi.

Dåbsgaver

Skolestart

Skal dit barn til at starte i skole? Så er den perfekte måde, at fejre det på med et nyt og flot smykke. Det perfekte accessoire til børn, der netop starter i skole, er selvfølgelig et ur. Med deres eget fine armbåndsur, kan de lære selv at holde styr på tiden. Hvis barnet ikke helt kan klokken endnu, har vi selvfølgelig også et flot udvalg af digitalure. Selv børn kan gå med flotte smykker, men vær opmærksom på at vælge noget, der ikke kan hænge fast i ting – det skal være sikkert!

 

Ure

Udover dåbsgavesmykker er det første smykke børn får typisk et ur. Et ur en god accessoire til outfittet. CHANTI har et bredt udvalg af fine ure til børn med alverdens forskellige motiver på. Du finder alt fra enkle ure i en flot farve, til ure med blomster, hjerter, fodbolde eller biler på. Der noget for enhver smag! Du kan finde alle vores børneure lige her.

double

double

Øreringe

Øreringe er det perfekte smykke til børn. Når du kigger på øreringe til børn, er det en god ide at gå efter simple ørestikker eller små creoler, da de ikke sætter sig fast i noget. Når det kommer til børn og smykker, er de ofte vilde med noget lidt sjovere, end bare perler eller almindelige motiver. Hos CHANTI har vi derfor børneøreringe, som både ørestikker og creoler, med forskellige søde og sjove motiver. Særligt øreringe med mad- og dyremotiver er populære blandt børn, men du kan også gå efter noget mere enkelt,såsom hjerter eller blomster. Du kan finde alle vores øreringe til børn lige her.

Katte øreringe

Halskæder

Børn er også vilde med halskæder. Dette smykke er noget både drenge og piger synes er fedt. Er du ude efter smykker til børn, er en halskæde et godt valg. Ligesom med vores øreringe kommer vores halskæder med vedhæng af forskellige sjove motiver. Du kan finde alle vores halskæder til børn lige her. Derudover kan du også vælge en navnehalskæde, som altid et hit hos børnene! Du kan finde alle vores navnehalskæder her.

Heste vedhæng

Armbånd

Armbånd er rigtig gode til børn! De er simple, enkle og fylder ikke for meget. Hos CHANTI finder du søde børnearmbånd i både, guld, sølv og forgyldt sølv. Om det er til fodbolddrengen, eller pigen der er vild med hjerter, kan du finde et sødt armbånd med det perfekte motiv. Du kan finde alle vores armbånd til børn lige her. Et af de mest populære smykker til børn er armbånd med charms. Her kan du mixe og matche charms med forskellige motiver, så barnet kan få sit helt eget unikke armbånd. Du kan finde alle vores charms til børn ved at klikke her.

Slot armbånd

Smykkesæt

Er dit barn vild med smykker der matcher? Så er vores smykkesæt perfekte! Hos CHANTI har vi mange smykker med samme motiv, som kan kombineres. Derudover har vi sammensat nogle fine smykkesæt med matchende smykker. Sættene består af et par fine ørestikker og en halskæde med matchende motiv. På denne måde kan du hurtigt finde et sæt matchende smykker, uden at skulle lede alle vores børnesmykker igennem. Du finder vores smykkesæt til børn lige her.

 

Vi håber du har nydt at læse dette opslag om smykker til børn, og finder det perfekte børnesmykke.

Tjek seneste indlæg!