Nøglering med navn

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

En nøglering med navn er til alle, som ønsker en mere personlig nøglering eller har lyst til at give en mere personlig gave. Nøgleringe med navn er en perfekt gave til mors dag, fars dag eller som fødselsdagsgave, og du kan bl.a. få graveret dit eget navn, kærestens eller dit barns navn, så du altid har dem tæt på dig sammen med dine nøgler i hverdagen. På alle vores nøgleringe med navn og andre navne smykker er der en leveringstid på ca. 3 uger. Du kan læse flere detaljer om produkterne under de enkelte nøgleringe med navn, som du er interesseret i. 

Navne nøglering

Her på siden kan du se alle vores fine navne nøgleringe i pæne design og forskellige varianter. CHANTI har et godt udvalg af navne nøgleringe, og de er perfekte til at holde styr på dine nøgler. Har du mange nøgler til huset, bilen, postkassen etc., så er en navne nøglering det rette valg. Vi tilbyder kort leveringstid på alle vores smykker, men vær opmærksom på at navnesmykker kan tage lidt længere tid om at ankomme. Gennemse vores sortiment her og udvælg din personlige favorit, og så vil du modtage din navne nøglering indenfor ca. 3 uger.

 

Hvorfor købe en nøglering med navn?

En nøglering med navn er til alle, som ønsker en mere personlig nøglering eller har lyst til at give en mere personlig gave. Nøgleringe med navn er en perfekt gave til mors dag, fars dag eller som fødselsdagsgave, og du kan bl.a. få graveret dit eget navn, kærestens eller dit barns navn, så du altid har dem tæt på dig sammen med dine nøgler i hverdagen.

Hvad skal der stå på nøgleringe med navn?

Det er mest almindeligt at vælge fornavn til nøgleringe, men det er helt op til en selv, hvad man vælger. Det kunne også være hele navnet, efternavn eller et kælenavn.

Hvad koster nøgleringe med navn?

Hos CHANTI kan du købe flotte nøgleringe med navn til en overkommelig pris. Vores nøgleringe med navn koster kun omkring 200-250 DKK.