Ankelkæde med navn

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

En ankelkæde med navn er et personligt og yndefuldt smykke på samme tid. Det er altid meget personligt at bære et navn som smykke, uanset om det er dit eget, eller navnet på en du har nær. Kombineret med at bære en ankelkæde har du et rigtig godt smykke, som gør dig klar til sommeren. Flotte ben fortjener en pæn navneankelkæde, som kan give dit look prikken over i'et. Du kan finde din ankelkæde med navn hos CHANTI, og du har selv mulighed for at bestemme teksten på kæden.

Navne ankelkæde

Det giver altid en ekstra dimension, når du køber smykker med navn, og en navne ankelkæde er et anderledes og fint smykke. Det samme gælder, hvis du bestiller en navne ankelkæde med præcis de bogstaver eller navne, du foretrækker, og du har selvfølgelig flere muligheder for graveringsteksttyper. Se alle vores navne ankelkæder igennem og bestem selv, hvilket navn du vil have graveret.

 

Hvad er en navneankelkæde?

En navneankelkæde er en ankelkæde med et navn på. Det kan være en flot ankelkæde med fornavn, eller måske et sødt kælenavn.

Hvad skal der stå på en navneankelkæde?

Mange vælger typisk deres fornavn til et navneankelkæde, men der er ikke begrænsninger for hvilket navn man kan vælge. Det kunne også være et efternavn eller kælenavn, hvis det er det man ønsker.

Hvad koster en navneankelkæde?

Hos CHANTI kan du købe flotte navneankelkæder til en overkommelig pris. Vores navneankelkæder er de klassiske armbånd med ét navn i kursiv. Forkæl dig selv eller en du holder af med en flot navneankelkæde.